- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ιράν: Επικίνδυνο στοίχημα η δολοφονία Χανίγια - «Το Ισραήλ θα πληρώσει βαρύ τίμημα»
Αγιατολάχ Χαμενεΐ: «Υποχρέωσή μας να εκδικηθούμε το αίμα»
Ιράν: Επικίνδυνο στοίχημα η δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια, πολιτικού ηγέτη της Χαμάς - Ο αγιατολάχ Χαμενεΐ ορκίστηκε «αυστηρή τιμωρία».
Η δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια, πολιτικού ηγέτη της Χαμάς στην Τεχεράνη νωρίς σήμερα το πρωί ήταν «ένα επικίνδυνο στοίχημα με στόχο να υπονομεύσει την αποτρεπτική πολιτική της Τεχεράνης», μετέδωσε το Nournews, δίκτυο που συνδέεται με το ανώτατο όργανο ασφαλείας του Ιράν, το Εθνικό Ανώτατο Συμβούλιο Ασφαλείας.
Το ιρανικό δίκτυο σημείωσε επίσης για τη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια: «Η υπέρβαση των κόκκινων γραμμών είχε πάντα κόστος για τον εχθρό».
Παράλληλα ο Μοχζέν Ρεζαϊέ, ένας πρώην διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, προειδοποίησε σήμερα ότι το Ισραήλ θα «πληρώσει βαρύ τίμημα» για τη δολοφονία του Χανίγια στην Τεχεράνη, μετέδωσαν ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα δήλωση του πρώην αξιωματούχου του επίλεκτου σώματος των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Χαμενεΐ: Ορκίστηκε «αυστηρή τιμωρία» του Ισραήλ
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, ορκίστηκε «αυστηρή τιμωρία» στο Ισραήλ, που κατηγορείται από την Τεχεράνη για τον θάνατο του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια.
«Με την πράξη αυτή, το σιωνιστικό εγκληματικό και τρομοκρατικό καθεστώς προετοίμασε το έδαφος για μία βαριά τιμωρία για το ίδιο και θεωρούμε ότι αποτελεί υποχρέωσή μας να εκδικηθούμε το αίμα που χύθηκε στο έδαφος της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του που μεταδόθηκε από το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna.
Το Ιράν «θα υπερασπιστεί την εδαφική του ακεραιότητα, την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπερηφάνειά του και θα κάνει τις τρομοκρατικές δυνάμεις κατοχής να μετανιώσουν για την άνανδρη αυτή ενέργεια» του φόνου του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια στην Τεχεράνη, δήλωσε ο πρόεδρος του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν, όπως μετέδωσαν τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή τραυματισμοί
Η χώρα είναι αντιμέτωπη με την χειρότερη επιδημία της θανατηφόρας ασθένειας στην ιστορία της
Οι φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας
Ο ράπερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ομοσπονδιακό Σωφρονιστικό Ίδρυμα Φορτ Ντιξ στο Νιου Τζέρσεϊ
"Προβληματικός με τις γυναίκες και χωρίς ψυχή"
«Στο κόκκινο» η μισή χώρα από καύσωνα και ξηρασία
Ο Χάνσαρντ ήταν τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος «The Frames»
Η επιστολή του διάσημου ζευγαριού προς τον δήμαρχο της Μπρινιόλ
Ξέσπασαν 90 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα μέσα σε μία ημέρα
Για τις πράξεις του ο Χάντι Μάταρ αντιμετωπίζει ποινή ως και ισόβιας κάθειρξης
Εκατοντάδες διασώστες συνεχίζουν να επιχειρούν με την ελπίδα να βρουν επιζώντες
Αντίποινα για επιθέσεις εναντίον βάσεων των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει δημοσίευμα της «Τhe Free Press»
Τι έγραφε στο ημερολόγιο του και τι έλεγε δημόσια την περίοδο της πανδημίας
To πρόγραμμα για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ
Oι αναρτήσεις της μητέρας πριν από τo φονικό
Επιτίθεται στο Ευρωκοινοβούλιο για ψήφισμα για τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά Κυπρίων γυναικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.