Κοσμος

Η Κέιτ Μίντλετον αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Ποιος ο λόγος - Τι αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον: Γιατί αναγκάστηκε να αποκαλύψει τον καρκίνο © EPA / ANDY RAIN

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί αποκάλυψε τον καρκίνο - Το δημοσίευμα της Daily Mail για τον λόγο

Η Κέιτ Μίντλετον με βιντεοσκοπημένο μήνυμά της στις 22 Μαρτίου αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται ήδη σε θεραπεία. Η Daily Mail σε δημοσίευμά της υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναγκάστηκε να αποκαλύψει τη μάχη με τον καρκίνο, φοβούμενη διαρροή από το Παλάτι. Αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι το έπραξε γιατί δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί στην πασχαλινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει
Σύμφωνα με πηγή κοντά στην βασιλική οικογένεια η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου © EPA/ TOLGA AKMEN

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί αποκάλυψε τη μάχη με τον καρκίνο

Συγκεκριμένα, η πρώτη ανακοίνωση του Παλατιού τον Ιανουάριο για την επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον έκανε γνωστό ότι η Κέιτ Μίντλετον θα επέστρεφε στα καθήκοντά της περίπου το Πάσχα. Αν δεν εμφανιζόταν, τότε θα γινόταν αφορμή για νέο κύκλο θεωριών συνωμοσίας. Όμως, μία καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε στην Daily Mail πως η χρονική στιγμή του βίντεο δεν είχε να κάνει με τις εικασίες που θα προέκυπταν από την απουσία της από την εκκλησία το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, αλλά αντίθετα, επειδή κάποιος γνώριζε την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με τόσα δήλωσε η πηγή στην Daily Mail, το παλάτι του Κένσινγκτον είχε ενημερωθεί πως κάποιος γνώριζε για τη διάγνωση της Κέιτ, γεγονός που δεν άφηνε άλλη επιλογή από το να βιαστούν να δημοσιοποιήσουν την κατάστασή της. Δεν είναι σαφές ωστόσο, εάν η διαρροή προήλθε από το εσωτερικό της Κλινικής του Λονδίνου, το νοσοκομείο στο οποίο χειρουργήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, ή από αλλού.

Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει

Την ώρα που η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, το ερώτημα παραμένει από τι μορφή καρκίνου πάσχει, καθώς η ανησυχία για την υγεία της κορυφώνεται.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και ειδικό σε θέματα της βασιλικής οικογένειας, Μαρκ Ρος, ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του, επικαλούμενος έγκυρη πηγή, από το είδος του καρκίνου που πάσχει η Κέιτ Μίντλετον, όπως αναφέρει το CNN.

 

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, εξήγησε ότι η προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται η ίδια, μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο».

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της, ο Ρος τόνισε: «Δεν θα είναι το Πάσχα, όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως. Αντιθέτως, γίνεται λόγος για τον Ιούνιο ή Ιούλιο, ίσως στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ. Γνωρίζοντας την επιθυμία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως». Μάλιστα, ήταν κατηγορηματικός στο γεγονός ότι δεν θα υπάρξει καμία νέα ανακοίνωση όσον αφορά την κατάσταση της υγείας της.

«Το παλάτι είπε ψέματα, διότι είχε αποκλείσει την περίπτωση του καρκίνου». Παράλληλα, όσον αφορά την ανακοίνωση του καρκίνου, ο Μαρκ Ρος σημείωσε πως «κανείς δεν το περίμενε, αλλά και ότι το παλάτι είπε ψέματα, διότι είχε αποκλείσει την περίπτωση του καρκίνου. Κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να είχαν βιαστεί τόσο πολύ να διαψεύσουν τον καρκίνο. Για άλλη μια φορά, επρόκειτο για επικοινωνιακό λάθος», τόνισε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ