Κοσμος

Πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια αποκαλύπτει από ποια μορφή καρκίνου πάσχει η Κέιτ Μίντλετον

Τι αναφέρει ο δημοσιογράφος Μαρκ Ρος, για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει
Σύμφωνα με πηγή κοντά στην βασιλική οικογένεια η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου © EPA/ TOLGA AKMEN

Aπό καρκίνο του παχέος εντέρου πάσχει η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με ειδικό σε θέματα της βασιλικής οικογένειας

Την ώρα που η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, το ερώτημα παραμένει από τι μορφή καρκίνου πάσχει, καθώς η ανησυχία για την υγεία της κορυφώνεται.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και ειδικό σε θέματα της βασιλικής οικογένειας, Μαρκ Ρος, ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του, επικαλούμενος έγκυρη πηγή, από το είδος του καρκίνου που πάσχει η Κέιτ Μίντλετον, όπως αναφέρει το CNN.

Κέιτ Μίντλετον: Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, εξήγησε ότι η προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται η ίδια, μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο».

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της, ο Ρος τόνισε: «Δεν θα είναι το Πάσχα, όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως. Αντιθέτως, γίνεται λόγος για τον Ιούνιο ή Ιούλιο, ίσως στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ. Γνωρίζοντας την επιθυμία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως». Μάλιστα, ήταν κατηγορηματικός στο γεγονός ότι δεν θα υπάρξει καμία νέα ανακοίνωση όσον αφορά την κατάσταση της υγείας της.

«Το παλάτι είπε ψέματα, διότι είχε αποκλείσει την περίπτωση του καρκίνου». Παράλληλα, όσον αφορά την ανακοίνωση του καρκίνου, ο Μαρκ Ρος σημείωσε πως «κανείς δεν το περίμενε, αλλά και ότι το παλάτι είπε ψέματα, διότι είχε αποκλείσει την περίπτωση του καρκίνου. Κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να είχαν βιαστεί τόσο πολύ να διαψεύσουν τον καρκίνο. Για άλλη μια φορά, επρόκειτο για επικοινωνιακό λάθος», τόνισε.

Η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε από τον πρίγκιπα Χάρι να τα βρει με τον αδερφό του
© ΕΡΑ/NEIL MUNNS

Η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε από τον πρίγκιπα Χάρι να τα βρει με τον αδερφό του

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να προέτρεψε τον πρίγκιπα Χάρι να επανασυνδεθεί με τον αδερφό του καθώς η βασιλική οικογένεια περνάει μία από τις πιο δύσκολές περιόδους της.

Ο βασιλικός συγγραφέας Τομ Κουίν είπε ότι ο δούκας του Σάσεξ εξακολουθεί να έχει «λίγες ελπίδες» ότι θα συγχωρεθεί από την βασιλική οικογένεια και θα του προταθεί ένας «μικρός ρόλος», τέσσερα χρόνια μετά την παραίτηση του και της Μέγκαν.

Οι ισχυρισμοί έρχονται εν μέσω μιας σειράς ανησυχιών για την υγεία της οικογένειας που βλέπει πολλά ανώτερα μέλη της να αποχωρούν από τα δημόσια καθήκοντα.

Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει επίσης διαγνωστεί με καρκίνο και έχει αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντά καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία. Πολλά από τα καθήκοντά του ανέλαβε η Καμίλα, η οποία εμφανίσθηκε στην ετήσια λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης στον Καθεδρικό Ναό του Worcester σήμερα στη θέση του.

Ενώ ο Κάρολος είναι απών από τη λειτουργία, ένα προσωπικό πασχαλινό μήνυμα μεταδόθηκε εν απουσία του στην πρώτη δημόσια δήλωσή του από τότε που η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε τη διάγνωση καρκίνου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ