Κοσμος

Ξεκίνησε η δίκη του Τζόναθαν Μέιτζορς - Κατηγορείται για επίθεση σε πρώην σύντροφό του

Πώς απαντά στις καταγγελίες ο 34χρονος ηθοποιός ταινιών της Marvel

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζόναθαν Μέιτζορς: Ξεκίνησε η δίκη του ηθοποιού για φερόμενη επίθεση εναντίον πρώην συντρόφου του - Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης ο σταρ ταινιών της Marvel.
Ξεκίνησε η δίκη του ηθοποιού Τζόναθαν Μέιτζορς © EPA/Tolga Akmen

Τζόναθαν Μέιτζορς: Ξεκίνησε η δίκη του ηθοποιού για φερόμενη επίθεση εναντίον πρώην συντρόφου του - Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης ο σταρ ταινιών της Marvel.

Η δίκη του ηθοποιού Τζόναθαν Μέιτζορς για επίθεση και παρενόχληση εναντίον μιας πρώην κοπέλας του μετά από φερόμενη οικιακή διαμάχη ξεκίνησε την Τετάρτη.

Τζόναθαν Μέιτζορς: Ξεκίνησε η δίκη του ηθοποιού για φερόμενη επίθεση εναντίον πρώην συντρόφου του - Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης ο σταρ ταινιών της Marvel.
Ο 34χρονος ηθοποιός δηλώνει αθώος για όλες τις κατηγορίες © EPA/Stringer

Ο 34χρονος ηθοποιός, γνωστός για τον ρόλο του στο franchise ταινιών «Creed», στη σειρά «Lovecraft Country» και πολλά έργα της Marvel, αντιμετωπίζει σειρά αδικημάτων επίθεσης και παρενόχλησης. Έχει δηλώσει αθώος για όλες τις κατηγορίες. Εάν κριθεί ένοχος, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους.

Η υπόθεση προέρχεται από ένα περιστατικό τον Μάρτιο μεταξύ του Μέιτζορς και της τότε μνηστής του, Γκρέις Τζαμπάρι.

Τζόναθαν Μέιτζορς: Γιατί τον κατηγορεί η Γκρέις Τζαμπάρι

Ο ηθοποιός κατηγορείται ότι χτύπησε τη Τζαμπάρι στο πρόσωπο, της έστριψε το χέρι πίσω από την πλάτη της και την πέταξε σε ένα όχημα στις 25 Μαρτίου καθώς το ζευγάρι οδηγούσε στο διαμέρισμα του Μέιτζορς στη συνοικία Τσέλσι, όπως ανέφερε το ABC News.

Την επόμενη μέρα, η Τζαμπάρι νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο για έναν ελαφρύ τραυματισμό στο κεφάλι μετά το περιστατικό και υπέστη ένα κόψιμο στο αυτί, μώλωπες και σπασμένο δάχτυλο.

Ο Μέιτζορς συνελήφθη στις 26 Μαρτίου και αφέθηκε ελεύθερος αργότερα την ίδια ημέρα. Στη συνέχεια, ένας δικαστής χορήγησε προσωρινή εντολή προστασίας που απαγόρευε στον ηθοποιό να επικοινωνήσει με τη Τζαμπάρι, ανέφερε το CNN.

Jonathan Majors Makes Court Appearance for Assault Case

Τον Ιούνιο, ο Μέιτζορς κατέθεσε ανταγωγή εναντίον της ισχυριζόμενος ότι ήταν εκείνος που δέχτηκε επίθεση, αλλά οι εισαγγελείς αρνήθηκαν να της απαγγείλουν κατηγορίες αφού απάντησε στον ισχυρισμό του ηθοποιού τον Οκτώβριο.

Η νομική ομάδα του Μέιτζορς ισχυρίστηκε ότι η Τζαμπάρι του επιτέθηκε όταν είδε ένα γραπτό μήνυμα από άλλη γυναίκα και ότι ο Μέιτζορς δεν απάντησε στα χτυπήματα, ανέφεραν οι New York Times.

Ισχυρίζονται επίσης ότι η Τζαμπάρι πήγε σε κλαμπ μετά την υποτιθέμενη επίθεση, εμφανίστηκε αργότερα στο σπίτι του τραυματισμένη και απειλώντας να βλάψει τον εαυτό της, προτρέποντας τον ηθοποιό να καλέσει την άμεση δράση.

Σε αναστολή η καριέρα του Τζόναθαν Μέιτζορς

Αρκετά έργα της Marvel στα οποία συμμετέχει ο Μέιτζορς, ο οποίος πρωταγωνίστησε ως κακός στη σειρά «Loki», αναβλήθηκαν ή ακυρώθηκαν μετά τις κατηγορίες.

Η Marvel ανέβαλε την κυκλοφορία δύο ταινιών της σειράς Avengers που επρόκειτο να συμπεριλάβουν στο καστ τον Μέιτζορς τα «The Kang Dynasty» και «Secret Wars», ανέφερε το BBC. Επίσης επανεξετάζει τις spin-off σειρές και τα σίκουελ ταινιών με τις οποίες σχετίζεται.

(Με πληροφορίες του Guardian)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ