Ελλαδα

Τι αναζητούν οι αρχές για την εν ψυχρώ δολοφονία του 60χρονου στο Παλαιό Φάληρο

Οι δολοφόνοι έστησαν την ενέδρα θανάτου στο θύμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό σε βραδινό περιστατικό και κόσμος συγκεντρωμένος σε σημείο
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSIΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Παλαιό Φάληρο: Δολοφονία 60χρονου - Οι έρευνες για το παρελθόν του θύματος και ο τρόπος που έδρασαν οι εκτελεστές

Το παρελθόν του άνδρα που έπεσε νεκρός από τις δύο σφαίρες έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Πέμπτης (30.11) ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου.

Το θύμα, είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και για εγκληματική οργάνωση, με αποτέλεσμα ο φάκελος του να μπαίνει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxct9nltfpfd)

Ενέδρα θανάτου έξω από το σπίτι του θύματος στο Παλαιό Φάληρο

Από τα έως τώρα στοιχεία των αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, τουλάχιστον ένα άτομο, πιθανότατα δύο, έστησαν ενέδρα θανάτου στο σπίτι του σεσημασμένου κακοποιού. Μόλις τον είδαν να περπατά στο δρόμο, ο δράστης τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του τρεις συνολικά φορές. Δύο σφαίρες τον βρήκαν στον θώρακα και το στήθος ενώ μια βολίδα καρφώθηκε στον τοίχο του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας όπου διέμενε το θύμα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις κάλυκες στον τόπο της επίθεσης, από όπλο των 9 χιλιοστών, οι οποίοι απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση, μήπως και εντοπιστεί γενετικό υλικό ή αποτύπωμα του δολοφόνου.

Την ίδια ώρα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μεταφερθεί βίντεο από κάμερες και κλειστά κυκλώματα της περιοχής, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι κινήσεις του δράστη και του συνεργού του, πριν και μετά το φονικό.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxcqvq3unpup)

Υπενθυμίζεται πως το θύμα, εάν και παρελήφθη εν ζωή από το σημείο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου μεταφέρθηκε, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, καθώς τα τραύματα του ήταν ιδιαίτερα σοβαρά και είχαν πληγεί ζωτικά όργανα.

Η ενέδρα στήθηκε δίπλα σε ΚΑΠΗ, προκαλώντας τον πανικό στους ηλικιωμένους γείτονες του θύματος αλλά και στους περίοικους της γειτονιάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ