Ελλαδα

Ο σύντροφος της 43χρονης στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία στη Σαλαμίνα

Τον είχε καταγγείλει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για κακοποιητική συμπεριφορά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο σύντροφος της 43χρονης στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία στη Σαλαμίνα
Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων Θεσσαλονίκη © Ελληνική Αστυνομία

Σαλαμίνα: Οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφο της 43χρονης - Τον είχε καταγγείλει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για κακοποιητική συμπεριφορά

Τα ίχνη του πρώην συντρόφου της 43χρονης Γεωργίας αναζητούν οι αστυνομικοί προκειμένου να τον εξετάσουν καθώς φέρεται να είναι ο νούμερο 1 ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, το πρωί στη Σαλαμίνα.

Ο δράστης, περίμενε να φύγει το παιδί της 43χρονης για το σχολείο και εν συνεχεία, της χτύπησε το κουδούνι. Μόλις η γυναίκα άνοιξε την πόρτα, δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν για λίγα λεπτά και αμέσως μετά, σύμφωνα με περίοικους, ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί.

Η γυναίκα, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σωριασμένη, σε μια λίμνη αίματος και δίπλα της, εντοπίστηκαν δύο κάλυκες από όπλο των 9 χιλιοστών. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στα λιμάνια της Σαλαμίνας στήθηκαν μπλόκα προκειμένου να εντοπιστεί ο κατηγορούμενος.

Τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη, είναι γνωστά στις αρχές και αυτό διότι μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 2 του μήνα, η 43χρονη Γεωργία, τον είχε καταγγείλει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για κακοποιητική συμπεριφορά. Μάλιστα, οι αστυνομικοί είχαν ζητήσει από την 43χρονη, να φύγει από το σπίτι του διέμενε, ενώ της ζήτησαν να κατεβάσει και την ειδική εφαρμογή που πρόσφατα εγκαινίασε η ΕΛ.ΑΣ. και αφορά τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Πρόκειται για την εφαρμογή «κουμπί πανικού» που κατεβάζουν όλα τα θύματα βίας και μόλις αντιμετωπίσουν κίνδυνο, το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσουν ένα πλήκτρο στην οθόνη του κινητού και αμέσως ενημερώνεται η αστυνομία με αποτέλεσμα άμεσα να βρίσκονται στο σημείο.

Ωστόσο, η 43χρονη Γεωργία, σήμερα το πρωί δεν πρόλαβε καν να χρησιμοποιήσει το κινητό της τηλέφωνο, αφού ο δράστης, έπειτα από ελάχιστα λεπτά με έντονο διαπληκτισμό, τράβηξε το όπλο του και την πυροβόλησε δύο φορές από μικρή απόσταση.

Το ζήτημα που έχει ανακύψει ωστόσο, αφορά το γεγονός ότι η 43χρονη τον είχε καταγγείλει μόλις πριν από τρία 24ωρα για κακοποιητική συμπεριφορά. Ο άνθρωπος αυτός, κυκλοφορούσε ελεύθερος στο νησί σαν να μην έχει συμβεί τίποτε και ήδη, η έρευνα για το πως εξελίχθηκε η καταγγελία της 43χρονης έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ