Ελλαδα

Συναγερμός στο Παλαιό Φάληρο: Νεκρός 60χρονος μετά από πυροβολισμούς

Ο άνδρας δέχθηκε δύο σφαίρες στο στήθος έξω από το σπίτι του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. σε βραδινή περιπολία
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κινητοποίηση της Αστυνομίας για πυροβολισμό άνδρα στο Παλαιό Φάληρο

Φονικό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (30/11) στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ στην οδό Άτλαντος, όπου ένας άνδρας απο την Αλβανία, περίπου 60 ετών, δέχθηκε πυροβολισμούς στο στήθος από πυροβόλο όπλο.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, τουλάχιστον δύο άτομα, σχετικά νεαρής ηλικίας, φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι στον 60χρονο στην οδό Άτλαντος 44 στο Παλαιό Φάληρο. Μόλις τον είδαν να περπατάει προς το σπίτι του, τράβηξαν όπλο και τον πυροβόλησαν δύο φορές. Στην συνέχεια, διέφυγαν - ενδεχομένως με μοτοσικλέτα, μαρτυρία η οποία διερευνάται από τις αρχές.

Στον τόπο της επίθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών από πυροβόλο όπλο, οι οποίοι θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να αναλυθούν.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε, έχοντας δεχθεί δύο σφαίρες στο στήθος και τον θώρακα. 

Ερευνάται το παρελθόν του άνδρα

Οι αστυνομικοί ερευνούν το παρελθόν του 60χρονου άνδρα, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στους δράστες της αιματηρής ενέδρας.

Τα κίνητρα πιθανόν σχετίζονται με υποθέσεις ναρκωτικών, καθώς το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Το παρελθόν του θύματος οδηγεί τις αρχές προς κάποια κατεύθυνση, ωστόσο,αυτή την ώρα συγκεντρώνονται υλικά από κάμερες της περιοχής προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη των δραστών.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ