Κοσμος

Μεράλ Ακσενέρ: «Η καταγωγή μου είναι από τη Δράμα»

Η πρόεδρος του Καλού Κόμματος της Τουρκίας για τις ελληνικές ρίζες της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μεράλ Ακσενέρ
© EPA / ERDEM SAHIN

Μεράλ Ακσενέρ: Η ελληνική καταγωγή και απάντηση σε δημοσιεύματα περί εξωσυζυγικής σχέσης

Στις ελληνικές ρίζες της οικογένειάς της αναφέρθηκε σε συνέντευξή της σε τουρκικά ΜΜΕ, η πρόεδρος του Καλού Κόμματος της Τουρκίας, Μεράλ Ακσενέρ. Όπως είπε έχει καταγωγή από τη Δράμα

Η Μεράλ Ακσενέρ σημείωσε πως η οικογένειά της είχε μείνει στη Δράμα, στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή και εξήγησε ότι η μετακόμιση της οικογένειάς της στην Τουρκία έγινε από τη Δράμα. «Η οικογένεια μου μετανάστευσε τρεις φορές. Από τη Δράμα δυο φορές προς την Ξάνθη και την Κομοτηνή. Όπως και από τη Δράμα προς την Τουρκία. Η δική μας καταγωγή είναι από τη Δράμα. Μόνο οι ηλικιωμένοι είχαν μείνει. Οι υπόλοιποι ήταν φαντάροι», είπε η Μεράλ Ακσενέρ.

Τι απαντά η Μεράλ Ακσενέρ στα δημοσιεύματα περί εξωσυζυγικής σχέσης

Η Μεράλ Ακσενέρ απάντησε και στα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου κατά τα οποία φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Η Μεράλ Ακσενέρ είπε ότι όλα ήταν ψέμματα και σχολίασε ότι αυτή ήταν μια ιστορία που την πλήγωσε πολύ.

«Το 2015 στο τηλεοπτικό δίκτυο του γαμπρού του κυρίου Ερντογάν είχαν ισχυριστεί πως εγώ έχω εξωσυζυγική σχέση. Πως υπάρχει μια κασέτα με δεδομένα που δεν αρμόζουν σε μια παντρεμένη γυναίκα. Εγώ πόνεσα πολύ με αυτό. Έχω τον αδελφό μου σκέφτηκα, πώς θα κυκλοφορεί στο δρόμο. Έχω τον γιό μου… και τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από τα 18 μας», είπε η πολιτικός.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crzn624i4a9l)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ