Κοσμος

Ένοπλη επίθεση στα γραφεία του κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ στην Κωνσταντινούπολη

Οι πρώτες δηλώσεις της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένοπλη επίθεση στα γραφεία του κόμματος της Ακσενέρ
Ένοπλη επίθεση στα γραφεία του κόμματος της Ακσενέρ | Πηγή ΦΩΤΟ: Twitter/ @ibrahim_ozkan61

Κωνσταντινούπολη: Επίθεση στα γραφεία του κόμματος της Ακσενέρ – Διέφυγε ο δράστης - «Βολές» κατά Ερντογάν

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στα γραφεία του «Καλού Κόμματος» της Μεράλ Ακσενέρ, συμμάχου του Κεμάλ Κιλιτστντάρογλου, στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος πυροβόλησε την τζαμαρία των γραφείων. Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο δράστης μετά την επίθεση διέφυγε.

«Ο άνθρωπος που θα τρομάξει την Ακσενέρ δεν γεννήθηκε ακόμη. Δεν φοβάμαι, κύριε Ρετζέπ», ανέφερε λίγα λεπτά μετά την επίθεση η Μεράλ Ακσενέρ, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

«Μου είπε ότι "δεν κάνεις τα πράγματα σωστά, κυρία" και έγινε έφοδος στο σπίτι μου. Αυτή τη φορά είπε «μην με κάνεις να ασχοληθώ μαζί σου και τα κεντρικά γραφεία του κόμματος μας στην Κωνσταντινούπολη δέχθηκαν πυρά σε δύο σημεία», σημείωσε.

Στη συνέχεια η Ακσενέρ τόνισε πως «η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει “ζούγκλα”. Δεν γίνεται να κυβερνάται από αυτό το φρικτό σύστημα. Είναι απαράδεκτο να προσπαθεί κανείς να εκφοβίσει τα πολιτικά κόμματα 1,5 μήνα πριν από τις εκλογές. Εμείς δεν φοβόμαστε. Αυτό που έγινε είναι μια τεράστια προσβολή για τους ψηφοφόρους. Αγαπητό μου έθνος, αν συνεχίσει αυτό το φρικτό σύστημα, που σήμερα στρέφεται σε εμάς, αύριο θα στραφεί σε εσάς. Δεν γεννήθηκε ο άνθρωπος που θα τρομάξει την Ακσενέρ. Δεν φοβάμαι, κύριε Ρετζέπ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crkipw0b6zz5)

Την επίθεση καταδίκασε με ανάρτησή του στο Twitter ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

«Στέλνω τις καλύτερες ευχές μου στους φίλους μας και υπογραμμίζω επίσης πως αναμένουμε να οδηγηθούν οι δράστες στη Δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ