Κοσμος

Ανταποκριτής του Anadolu σκοτώθηκε στον σεισμό στην Τουρκία

Ο Εγκέλαδος ξεκλήρισε και ολόκληρη την οικογένειά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ανταποκριτής του Anadolu, Μπουράκ Μιλί
Ο ανταποκριτής του Anadolu, Μπουράκ Μιλί @semihyukseltr/Twitter

Σεισμός Τουρκία - Νεκρός ο ανταποκριτής του Anadolu Μπουράκ Μιλί - Σκοτώθηκαν και η σύζυγός του και η κόρη τους

Ο ανταποκριτής του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu στην πόλη Χατάι, Μπουράκ Μιλί, η σύζυγός του και η πέντε μηνών κόρη τους έχασαν τη ζωή τους χθες, Πέμπτη, μετά τους δύο σεισμούς στην Τουρκία τα επίκεντρα των οποίων ήταν στις περιοχές Παζαρτσίκ και Ελμπιστάν της νότιας επαρχίας Καχραμανμαράς.

Ο Μπουράκ Μιλί, 31 ετών, η σύζυγός του Αϊσέν Μιλί 30 ετών και η κόρη τους Εϊλούλ Λίνα βρέθηκαν στα ερείπια του διαμερίσματός τους στην περιφέρεια της Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα) της επαρχίας Χατάι.

Τα συνεργεία έρευνας και διάσωσης και εθελοντές ανέσυραν τα άψυχα σώματα της οικογένειας Μιλί την τέταρτη μέρα του σεισμού. Τα πτώματα του Μπουράκ Μιλί, της συζύγου του και του μωρού τους διακομίστηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου.

Ποιος ήταν ο ανταποκριτής του Anadolu που σκοτώθηκε στον σεισμό στην Τουρκία

Ο Μπουράκ Μιλί, που ήταν απόφοιτος της Σχολής Τεχνικής Εκπαίδευσης Ισκεντερούν του Πανεπιστημίου Μουσταφά Κεμάλ της Χατάι, είχε παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις στα σύνορα με τη Συρία καθώς και στη Χατάι.

Ο εκλιπών, ο οποίος διέθετε επίσης διαπιστευτήρια πολεμικού ανταποκριτή, είχε γράψει πολλά ρεπορτάζ και είχε τραβήξει φωτογραφίες που είχαν κάνει αίσθηση σε διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η είδηση ότι ο ανταποκριτής του πρακτορείου Anadolu έχασε τη ζωή του στον σεισμό στην Τουρκία μεταδόθηκε από πολλά τουρκικά ΜΜΕ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ