Κοσμος

Ο Τζέρεμι Ρένερ ανήρτησε βίντεο από τη ΜΕΘ κάνοντας χιούμορ

«Γίνεται μια μέρα σπα με την αδερφή μου και τη μητέρα μου» έγραψε στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζέρεμι Ρένερ ανήρτησε βίντεο από τη ΜΕΘ κάνοντας χιούμορ

Τζέρεμι Ρένερ: Ανέβασε νέο βίντεο από το νοσοκομείο 

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ ανέβασε ένα βίντεο στο Twitter, στο οποίο φαίνεται να λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα από τους ανθρώπους του νοσοκομείου με την οικογένειά του να βρίσκεται επίσης στο δωμάτιό του.

Ο ίδιος φαίνεται πως ακόμα και ένα τέτοιο σκηνικό το αντιμετωπίζει με χιουμοριστική διάθεση, καθώς στην λεζάντα του βίντεο έγραψε: « Μία όχι και τόσο καλή μέρα στην εντατική θεραπεία, γίνεται μια μέρα σπα με την αδερφή μου και τη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ»!

Την Τρίτη, ο ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία του στο κρεβάτι του νοσοκομείου με εμφανείς μώλωπες στο πρόσωπό του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα «καλά τους λόγια» στην πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το ατύχημα.  «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπρόσωπος Τύπου του Ρένερ, Σαμάνθα Μαστ, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, αναφέροντας ότι ο ηθοποιός βρισκόταν κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα, καθαρίζοντας δρόμους.

O Ρένερ είναι ιδιοκτήτης ενός ράντσου που βρίσκεται στη λίμνη Τάχο στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα. Σύμφωνα με τον Guardian μεγάλο μέρος των ΗΠΑ επλήγη από τη «χιονοθύελλα του αιώνα» με τουλάχιστον 60 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους σε όλη τη χώρα.

Ο ηθοποιός  απομάκρυνε το χιόνι την Κυριακή, ώστε τα μέλη της οικογένειάς του να μπορέσουν να αναχωρήσουν από την κατοικία του, αφού έκαναν μαζί τις γιορτές, ανέφερε η εκπρόσωπός του, ενώ όπως επισημάνθηκε λίγο αργότερα άτομα από το οικογενειακό του περιβάλλον ήταν μαζί του όταν συνέβη το τρομακτικό ατύχημα.

«Ο Τζέρεμι σημειώνει πρόοδο και είναι ξύπνιος, μιλάει και είναι ευδιάθετος», ανέφερε η Μαστ στην ανακοίνωσή της. «Παραμένει στη ΜΕΘ σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι συγκλονισμένος από την εκδήλωση αγάπης και υποστήριξης. Η οικογένεια ζητά να συνεχίσετε να κάνετε θετικές σκέψεις, ενώ αναρρώνει μαζί με τους οικείους του», κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ