Κοσμος

O Τζέρεμι Ρένερ αιμορραγούσε και δεν μπορούσε να ανασάνει όταν τον καταπλάκωσε το εκχιονιστικό

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την έκταση των τραυμάτων του ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Τζέρεμι Ρένερ αιμορραγούσε και δεν μπορούσε να ανασάνει όταν τον καταπλάκωσε το εκχιονιστικό
© Instagram

Τζέρεμι Ρένερ - Ατύχημα: Δεν μπορούσε να ανασάνει όταν τον καταπλάκωσε το εκχιονιστικό - Το τηλεφώνημα για βοήθεια

Λεπτομέρειες για τη ζημιά που υπέστη ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ μετά το ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, φέρνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα ΤΜΖ, επικαλούμενη στοιχεία από την καταγραφή του τηλεφωνήματος που έγινε στις Αρχές.

Στο τηλεφώνημα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αναφέρεται ότι η δεξιά πλευρά του στέρνου του Αμερικανού ηθοποιού είχε καταρρεύσει και το πάνω μέρος του κορμού του είχε συνθλιβεί.

Κατά την ίδια πηγή στις σημειώσεις αναφέρεται ότι ο Ρένερ βογκούσε από τον πόνο και είχε σημαντική αιμορραγία από το κεφάλι και άλλα σημεία του σώματός του. Τα τραύματα στο στήθος και τον κορμό δυσκόλευαν την προσπάθεια του κινηματογραφικού Hawkeye να ανασάνει πριν την αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του όπου και συνέβη το ατύχημα στην προσπάθεια του να απομακρύνει όγκους χιονιού από τους δρόμους.

Το «ευχαριστώ» του Τζέρεμι Ρένερ μέσω Instagram

Την Τρίτη, ο ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία του στο κρεβάτι του νοσοκομείου με εμφανείς μώλωπες στο πρόσωπό του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα «καλά τους λόγια» στην πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά το ατύχημα.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Σημειώνεται ότι όπως ανακοίνωσε ο τοπικός σερίφης, ο Ρένερ βοηθούσε μέλη της οικογένειάς του που είχαν κολλήσει στο χιόνι. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποίησε ένα εκχιονιστικό βάρους περίπου 7 τόνων από το οποίο κάποια στιγμή κατέβηκε για να μιλήσει με τους συγγενείς του. Εκείνη τη στιγμή, όμως, σύμφωνα με τον σερίφη, το εκχιονιστικό άρχισε να κυλάει με τον 51χρονο ηθοποιό να τραυματίζεται σοβαρά προσπαθώντας να ανέβει ξανά πάνω στο εκχιονιστικό.

Τις πρώτες βοήθειες έδωσαν στον Ρένερ γείτονές του οι οποίοι προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την αιμορραγία με πετσέτες. Ο ηθοποιό είχε τις αισθήσεις του και επικοινωνούσε με τους διασώστες πριν την αεροδιακομιδή του.

H εκπρόσωπος Τύπου του Ρένερ, Σαμάνθα Μαστ, την Τρίτη δήλωσε ότι «ο Τζέρεμι σημειώνει πρόοδο και είναι ξύπνιος, μιλάει και είναι ευδιάθετος. Παραμένει στη ΜΕΘ σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι συγκλονισμένος από την εκδήλωση αγάπης και υποστήριξης. Η οικογένεια ζητά να συνεχίσετε να κάνετε θετικές σκέψεις, ενώ αναρρώνει μαζί με τους οικείους του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ