Κοσμος

Τζέρεμι Ρένερ: Και δεύτερη χειρουργική επέμβαση μετά το ατύχημα

Μακρύς ο δρόμος της αποκατάστασης

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέρεμι Ρένερ
© EPA/MARTIN DIVISEK

Τζέρεμι Ρένερ: Στην εντατική ο ηθοποιός, θα χρειαστεί και δεύτερη χειρουργική επέμβαση

Στην εντατική βρίσκεται ο Τζέρεμι Ρένερ μετά από το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα. Ο ηθοποιός της Marvel αντιμετωπίζει «εκτεταμένα τραύματα και πρόκειται να υποβληθεί σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση.

Έχει υποστεί αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις, αφού τον παρέσυρε το εκχιονιστικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε για να απομακρύνει το χιόνι από τον δρόμο.

Ο 51χρονος Ρένερ, υποβλήθηκε στην πρώτη χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες θα χρειαστούν και άλλες επεμβάσεις και ο δρόμος της αποκατάστασης θα είναι μακρύς.

Η οικογένειά του είπε ότι είναι ευγνώμων προς τους «απίστευτους γιατρούς και νοσηλευτές που τον φροντίζουν». Δήλωσαν επίσης συγκλονισμένοι από το κύμα αγάπης και υποστήριξης που λαμβάνει ο ηθοποιός από τους θαυμαστές του.

Σύμφωνα με τον Guardian, o Τζέρεμι Ρένερ διαθέτει ράντσο πάνω από τη λίμνη Tahoe στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα. Μεγάλο μέρος των ΗΠΑ επλήγη από τη «χιονοθύελλα του αιώνα» την περασμένη εβδομάδα, με τουλάχιστον 60 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους σε όλη τη χώρα.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Τζέρεμι Ρένερ μοιράστηκε μια φωτογραφία με το χιονισμένο τοπίο στην περιοχή, γράφοντας στο Twitter «Η χιονόπτωση στη λίμνη Tahoe δεν είναι αστείο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ