- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Έλον Μασκ προτιμά κάποιον «λιγότερο διχαστικό από τον Τραμπ» για τις προεδρικές εκλογές του 2024
Παρότι υποστηρίζει την αποκατάστασή του από το Twitter
Ο Έλον Μασκ δήλωσε ότι προτιμάει «έναν λιγότερο διχαστικό» προεδρικό υποψήφιο από τον Ντόναλντ Τραμπ για το 2024.
O δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ ξεκαθάρισε την Πέμπτη ότι, παρά το γεγονός ότι επιθυμεί από το Twitter να άρει τον μόνιμο αποκλεισμό του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, αυτό δεν σημαίνει ότι ο ίδιος υποστηρίζει τον Τραμπ στην προοπτική μιας προεκλογικής εκστρατείας διεκδίκησης της προεδρίας το 2024.
Ο Μασκ, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και εκτελεστικός διευθυντής της Tesla, ενώ προσπαθεί να κλείσει μία συμφωνία εξαγοράς του Twitter.
O ίδιος, δήλωσε χθες σε ένα συνέδριο των Financial Times ότι η απόφαση του Twitter για την απαγόρευση της πρόσβασης στον Τραμπ “δεν ήταν ηθική.”
Ο Μασκ έδωσε συνέχεια στις δηλώσεις του, με μία ανάρτηση το βράδυ της Πέμπτης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υποστηρίζει τον Τραμπ, ως προεδρικό υποψήφιο.
«Παρά το γεγονός ότι νομίζω πως ένας λιγότερο διχαστικός υποψήφιος θα ήταν καλύτερος το 2024, έχω την άποψη ότι ο Τραμπ θα πρέπει να αποκατασταθεί στο Twitter», εκτίμησε ο ίδιος.
Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο Twitter, καθώς έχει ήδη δημιουργήσει το δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Truth Social.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αποκλείστηκε μόνιμα από το Twitter τον Ιανουάριο του 2021, εξαιτίας του κινδύνου “περαιτέρω υποκίνησης σε βία,” μετά την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, όπως είχε ανακοινώσει τότε, η Twitter Inc.
Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2024, μετά από την αποτυχημένη εκστρατεία επανεκλογής του το 2020.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Ξεχωριστή θέση στη συλλογή είχε ένα μοναδικό δοχείο και κουτάλι, έργο του αργυροχόου Μαρσέλ Μπλοκ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.