Κοσμος

Ο λόγος που η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε οικογενειακό τραπέζι

Τι αναφέρει πηγή των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε ένα οικογενειακό τραπέζι
Η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε ένα οικογενειακό τραπέζι © EPA/ NEIL HALL

Η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε ένα οικογενειακό τραπέζι, όπως αναφέρει πηγή των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Πλήθος σχολίων σε βρετανικά ΜΜΕ προκάλεσε η είδηση πως η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε ένα οικογενειακό τραπέζι πριν από τα Χριστούγεννα. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε σήμερα πηγή των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

«Το οικογενειακό τραπέζι πριν από τα Χριστούγεννα δεν θα πραγματοποιηθεί. Η απόφαση αυτή είναι προληπτική καθώς υπάρχει η αίσθηση ότι αν πραγματοποιηθεί θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια υπερβολικά πολλών ανθρώπων για τις γιορτές», πρόσθεσε η πηγή.

 

 

Η απόφαση ελήφθη ως προληπτικό μέτρο εν μέσω του αυξανόμενου αριθμού κρουσμάτων της παραλλαγής Όμικρον σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως αναφέρει το Sky News.

Σύμφωνα τα όσα έγραψε στο Twitter η συντάκτρια της Daily Mail, Rebecca English, «η βασίλισσα λυπάται γι’ αυτό, αλλά πιστεύει ότι είναι η σωστή κίνηση».

Είναι η δεύτερη χρονιά που η Βασίλισσα ακύρωσε την εκδήλωση, που συνήθως πραγματοποιείται στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η υγεία της βασίλισσας προκαλεί ανησυχία από τότε που οι γιατροί της είπαν να ξεκουραστεί στις 20 Οκτωβρίου και πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο για «προληπτικές» εξετάσεις.

Από τότε περιόρισε σημαντικά τις δραστηριότητές της και ακύρωσε την παρουσία της στη Σύνοδο για το Κλίμα COP26 στη Σκωτία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ