- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Σε Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας Γάλλος βουλευτής
Όλα τα μέλη του κοινοβουλίου και το προσωπικό έχουν ενημερωθεί
Όπως ανακοινώθηκε από την κάτω Βουλή στη Γαλλία, μέλος της εθνοσυνέλευσης νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας με κορωνοϊό.
Μέλος της Εθνοσυνέλευσης της Γαλλίας νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε η κάτω Βουλή χθες Πέμπτη. Ένας εργαζόμενος σε σνακ μπαρ της Εθνοσυνέλευσης επίσης μολύνθηκε από κορωνοϊό και έχει τεθεί σε περιορισμό στο σπίτι του, ενώ εργαζόμενος σε εστιατόριο της γαλλικής Βουλής, που υπάρχουν φόβοι πως έχει προσβληθεί επίσης, εισήχθη σε νοσοκομείο. Δεν δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα του κοινοβουλευτικού, πάντως διευκρινίστηκε ότι ανήκει στους Ρεπουμπλικάνους (LR, δεξιά αντιπολίτευση) και ότι εκλέγεται στον νομό Άνω Ρήνου (σ.σ. στη γαλλική Εθνοσυνέλευση εκπροσωπούν τον νομό αυτό τέσσερις πολιτικοί των Ρεπουμπλικάνων, όλοι άνδρες). Η κατάστασή του ασθενούς χαρακτηρίζεται σοβαρή και η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά.
Όλα τα μέλη του κοινοβουλίου και το προσωπικό έχουν ενημερωθεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εθνοσυνέλευσης. Ως το βράδυ της Πέμπτης οι γαλλικές υγειονομικές αρχές κατέγραφαν 423 κρούσματα του κορωνοϊού, αριθμό θεαματικά αυξημένο (+138) μέσα σε μία ημέρα. Έχουν καταγραφεί επτά θάνατοι εξαιτίας της επιδημίας της ασθένειας COVID-19 στη Γαλλία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σe ένα αντίγραφο του Οβάλ Γραφείου σε πλήρη κλίμακα
Η Τεχεράνη θέτει τους όρους της στις ναυτιλιακές και οι ΗΠΑ προειδοποιούν
Νέες διαδηλώσεις οργανώνονται απόψε σε Τίρανα και Αυλώνα
Υπάρχουν καταγγελίες σε βάρος του ήδη από το 2017
Νέα πυρά κατά της αμερικανικής προπαγάνδας
Τι ακριβώς γίνεται στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης
Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές
Ποιο είναι το μοντέλο πέντε βημάτων που χρησιμοποιεί
Οι ισραηλινές επιχειρήσεις συνεχίζονται στον νότο - Ένας Κυανόκρανος του ΟΗΕ έχασε τη ζωή του
«Διαφωνούμε όπως συμβαίνει στις οικογένειες» δηλώνει ο Νετανιάχου
Ύποπτος ο πρώην σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού
Ξεκινούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις
Ποια είναι τα δύο βασικά «αγκάθια»
Οι πιλοτικές ζώνες ελέγχου και οι φόβοι για νέες συγκρούσεις
«Δεν χαμογελά ποτέ» επανέλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την Κόλινς
Τα σχέδια για κέντρα δεδομένων σε τροχιά και στη Σελήνη
Δεν είναι η πρώτη φορά που το έργο μπαίνει στο στόχαστρο
O Ντόναλντ Τραμπ έχει εντείνει αυτήν τη χρονιά τις κυρώσεις σε βάρος του νησιού
«Ο πρόεδρος εργάζεται νυχθημερόν σε απάνθρωπους ρυθμούς», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.