- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Λαθροκυνηγός σκοτώθηκε από ελέφαντα και τον έφαγαν τα λιοντάρια
Είχε πάει σε εθνικό πάρκο της Αφρικής για να κυνηγήσει παράνομα ρινόκερους
Ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να ήταν λαθροκυνηγός ρινόκερων, σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα από ελέφαντα και στη συνέχεια κατασπαράχτηκε από λιοντάρια σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της διεύθυνσης του εθνικού πάρκου Κρούγκερ της Νότιας Αφρικής.
Οι χωροφύλακες του πάρκου εντόπισαν μόνο το κρανίο και το παντελόνι του θύματος. Οι αρχές της περιοχής διευκρίνισαν ότι έχουν συλληφθεί τέσσερις από τους συνεργούς του θύματος-λαθροκυνηγού.
Οι συνεργοί είπαν στους συγγενείς του θύματος ότι είχαν πάει στο πάρκο για να κυνηγήσουν ρινόκερους όταν ξαφνικά το βράδυ της Τρίτης ένας ελέφαντας σκότωσε τον άνδρα.
Πρόσθεσαν στις αρχές ότι μετέφεραν το πτώμα του στην άκρη του δρόμου και στη συνέχεια το εγκατέλειψαν ενημερώνοντας την οικογένειά του για τον θάνατό του και η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για να βρει τη σορό αλλά και για να εντοπίσει και τους υπόλοιπους λαθροκυνηγούς.
Τους αποδόθηκαν κατηγορίες για κατοχή όπλων και πυρομαχικών χωρίς άδεια, λαθροθηρία και παράνομη είσοδο στο πάρκο και θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου.
Τα απομεινάρια του άνδρα βρέθηκαν λίγες μέρες αργότερα, με τους φύλακες να πιστεύουν ότι λιοντάρια τον κατασπάραξαν.
Το κέρατο του ρινόκερου αξίζει περίπου 9.000 δολάρια ανά 450 γραμμάρια στην Ασία, γεγονός που οδηγεί σε έξαρση του παράνομου εμπορίου. Είναι ένα πολύτιμο συστατικό στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική και θεωρείται σύμβολο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Η μετάβαση παραμένει εύθραυστη, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Στα social media εμφανίστηκαν ειρωνικές μετονομασίες όπως «Cloud Supremacy» και «Cloud Nationalism»
Το νεογέννητο είναι υγιέστατο, ενώ παρακολουθείται αδιάλειπτα
«Το Netflix έχει ήδη αποκτήσει πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
H πρόσφατη ειρηνευτική συμφωνία του Τραμπ κρέμεται από μια κλωστή
«Είναι μια εποχή βιαιότητας, ατιμωρησίας και αδιαφορίας», δήλωσε εκπρόσωπος του Οργανισμού
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στη σκηνή τρεις φορές
Παραμένουν όμηροι άλλοι 165
Στα 3 δισ. δολάρια το κόστος ανοικοδόμησης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Όσα είπε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η Κομισιόν επέβαλε το πρώτο πρόστιμο βάσει του Νόμου για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγουν τη δικαστική οδό
Οι οικογενειακές διακοπές που κατέληξαν σε τραγωδία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.