Κοσμος

Πατέρας αφήνει το μωρό στο τρένο για να κάνει τσιγάρο (video)

Και δεν σταματά να τρέχει όταν η αμαξοστοιχία ξεκινά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Smoking leads to nothing good: Young father chases train after leaving baby unattended on board

«Θεριακλής» αποδείχτηκε ένας πατέρας στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Ο πρωταγωνιστής του περιστατικού που εκτυλίχθηκε στις 12 Ιανουαρίου, αφήνει το πορτ μπεμπέ με το παιδί του στη διπλανή θέση και κατεβαίνει από το τρένο για να κάνει τσιγάρο. Μόνο που η αμαξοστοιχία ξεκινά, με τον πατέρα να μη σταματά να τρέχει, φωνάζοντας έντρομος στον οδηγό να σταματήσει.

Μπροστά στα μάτια του και με κομμένη την ανάσα, διαπιστώνει ότι το τρένο έφυγε. Αποσβολωμένος και χωρίς να πιστέψει αυτό που συνέβη, έσπευσε να ειδοποιήσει τους υπαλλήλους στον σταθμό. Την ίδια στιγμή, όπως φαίνεται και στο video από κάμερα ασφαλείας, επιβάτης της αμαξοστοιχίας επιχειρεί μάταια να ειδοποιήσει τον πατέρα για την αναχώρηση του τρένου. Όταν οι πόρτες κλείνουν και η αμαξοστοιχία ξεκινά, πηγαίνει να ειδοποιήσει τον οδηγό.

Όπως μετέδωσε το RT, το τρένο επέστρεψε στον σταθμό έπειτα από λίγη ώρα, με τον πατέρα να διαπιστώνει με ανακούφιση ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης του κοινού, η διαχειρίστρια εταιρεία των σιδηροδρόμων (Greater Cleveland Regional Transit Authority) έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα τις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Με πληροφορίες από ABC News/Sky News/RT

ΠΡΟΣΦΑΤΑ