Κοσμος

Γκέι υποψήφιος δήμαρχος στην Τουρκία

Για πρώτη φορά

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
49054-100804.jpg

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο 43χρονος ακτιβιστής Καν Τσαβούσογλου θα είναι ο πρώτος υποψήφιος δήμαρχος στην Τουρκία που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος. Κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη, έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ και θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2014 στην πόλη Μπουλαντσάκ της Μαύρης Θάλασσας.

Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως ακτιβιστή των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και των γυναικών και ως διανοούμενο, ζωγράφο και συγγραφέα. Αν εκλεγεί υπόσχεται ότι θα προσελκύσει στην πόλη επενδύσεις από τις ΗΠΑ, μέσω των επαφών που έχει στη χώρα καθώς και ότι θα ανιμετωπίσει την αυξημένη διαφθορά στην πόλη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιράν
Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού στο Ιράν – Είχαν κατηγορηθεί για συμμετοχή σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο άνδρες «γύρισαν σε βίντεο τη σκηνή του θανάτου αστυνομικών και μετέδωσαν τις εικόνες σε τηλεοπτικά δίκτυα»

Άλυτα προβλήματα: Οι μεγαλύτερες επιστημονικές και φιλοσοφικές προκλήσεις
Άλυτα προβλήματα: Οι μεγαλύτερες επιστημονικές και φιλοσοφικές προκλήσεις

Από τη σκοτεινή ύλη και την προέλευση της ζωής έως τη συνείδηση, την Τεχνητή Νοημοσύνη και τα άλυτα μαθηματικά προβλήματα που εξακολουθούν να αναζητούν απαντήσεις.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY