Κοσμος

Αυτοκτόνησε αιμομίκτης πατέρας – Νεκρή η κόρη και σύζυγός του και το μωρό τους (εικόνες, video)

Η ανατριχιαστική τραγωδία έρχεται δύο μόλις μήνες μετά την καταδίκη τους για αιμομιξία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aimomixia7.jpg

Ο Steven Walter Pladl βρέθηκε νεκρός, με μια σφαίρα στο κεφάλι, στη Νέα Υόρκη στις 9 το πρωί της Πέμπτης. Τα πτώματα της 20χρονης κόρης και συζύγου του Katie Pladl και του 56χρονου θετού πατέρα της, Anthony Fusco, βρέθηκαν λίγο αργότερα στο Κονέκτικατ. Το άψυχο κορμάκι του 7 μηνών μωρού που απέκτησε με την κόρη του, βρέθηκε στη Βόρεια Καρολίνα. Οι Αρχές πιστεύουν ότι τους σκότωσε όλους και αυτοπυροβολήθηκε.

aimomixia.jpg

aimomixia1.jpg

Η ανατριχιαστική τραγωδία έρχεται δύο μόλις μήνες μετά την καταδίκη του Steven και της Katie Pladl για αιμομιξία. Και αυτό όταν οι αρχές έμαθαν ότι παντρεύτηκαν και απέκτησαν παιδί σε μια υπόθεση που έκανε πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο.

Thestival.gr Φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου

Η φρικιαστική ιστορία της αιμομιξίας αποκαλύφθηκε το 2017 και είχε προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ. Ο 43χρονος Steven Pladl είχε παρατήσει τη γυναίκα του για την 20χρονη βιολογική του κόρη, την οποία είχε δώσει για υιοθεσία όταν ήταν βρέφος. Η κόρη του ήταν εκείνη που τον έψαξε και όταν τον βρήκε, ερωτεύτηκαν και σύναψαν μία αρρωστημένη σχέση, καρπός της οποίας ήταν ένα μωρό.

aimomixia2.jpg

aimomixia5.jpg

aimomixia3.jpg

Η μητέρα του Steven Pladl κάλεσε τις αρχές να ζητήσει να προσέξουν τον γιο της όταν της είπε ότι σκότωσε το αγοράκι του. Ήταν η μητέρα του που είχε την επιμέλεια του παιδιού και το πήρε από το σπίτι της το βράδυ της Τετάρτης. «Με πήρε μόλις ο γιος μου και μου είπε… Θεέ μου. Σκότωσε το μωρό του και είναι στο σπίτι».

aimomixia4.jpg

Στη συνέχεια η μητέρα του αιμομίκτη υποστήριξε: «τον χώρισε η γυναίκα του χθες από το τηλέφωνο. Είναι στη Νέα Υόρκη και μου είπε ότι ερχόταν. Θα της πήγαινε το μωρό και θα γύριζε. Σκότωσε το μωρό. Μου είπε να πάρω την αστυνομία και να μην πάω από εκεί. Σκότωσε τη γυναίκα του. Σκότωσε τον θετό της πατέρα και δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί».

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ