- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Emma Stone και ο Γιώργος Λάνθιμος στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό στο ΣΕΦ
Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία της Emma Stone στις κερκίδες
Emma Stone: Με τον Γιώργο Λάνθιμο στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό στο ΣΕΦ - Πανηγύρισαν την πρόκριση της ομάδας στο Final 4.
Η Emma Stone βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (4/5) στο ΣΕΦ για τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού με τη Μονακό, που χάρισε στους ερυθρόλευκους την πρόκριση στα Final 4 της Euroleague. Μαζί της ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην ταινία «Η Ευνοούμενη».
Η Emma Stone αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη στις κερκίδες του ΣΕΦ. Φορώντας κόκκινη προστατευτική μάσκα με το έμβλημα του Ολυμπιακού και έχοντας δίπλα της τον συνεργάτη και φίλο της, Γιώργο Λάνθιμο, απόλαυσε τον αγώνα και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν μετά τη νίκη της ομάδας του Ολυμπιακού με 94 - 88. Η Emma Stone έδειξε να παρακολουθεί με προσοχή τις επιδόσεις των Πειραιωτών στο παρκέ.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, πανηγυρίζει και εκείνη τα καλάθια του που έμπαιναν βροχή.
Emma Stone: Στην Αθήνα για την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Λάνθιμου
Η Emma Stone βρίσκεται στην Αθήνα για την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Λάνθιμου, «Βληχή», στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Emma Stone θα πρωταγωνιστήσει στη νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Poor Things».
Πριν από μόλις λίγα 24ωρα, η Emma Stone είχε κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο Met Gala 2022.
Emma Stone: Στο ΣΕΦ για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 της Euroleague
Ο Ολυμπιακός θα είναι στο Βελιγράδι το τριήμερο 19-21 Μαΐου και στο Final 4 της Euroleague. Μετά από πέντε χρόνια απουσίας, η ομάδα του Πειραιά επιστρέφει στην καταληκτική φάση, για 11η φορά στην Ιστορία της, 7η τα τελευταία 14 χρόνια και στόχο να κατακτήσει το 4ο ευρωπαϊκό. Μετά από «θρίλερ», στο Game 5 στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός νίκησε με 94-88 τη Μονακό κάνοντας το 3-2 στη σειρά των πλέι οφ.
Αν και βρέθηκε να χάνει με -11 πόντους στη 2η περίοδο με «βροχή» από τρίποντα των Λι και Ουαταρά και τον ΜακΚίσικ να τον κρατά «ζωντανό» σε αυτό το διάστημα, στο β΄ μέρος ήταν η σειρά του να πετύχει μεγάλα τρίποντα! Με τον Ουόκαπ (17π.) να «υπογράφει» με δικό του σερί 7-0 στην 3η περίοδο την «ερυθρόλευκη» ανατροπή. Στην 4η περίοδο το ματς ήταν «θρίλερ» και τότε «μίλησε» ο Κώστας Σλούκας που πέτυχε τους 13 από τους 15 πόντους σε αυτό το τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στη σειρά με τη Μονακό, με 16 πόντους. Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε 9 πόντους και 7 ριμπάουντ!
Για τη Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς τέλειωσε το παιχνίδι με 24 πόντους, αλλά με 2/10 τρίποντα. Ο Ουατάρα είχε 15 πόντους (5/7 τρίποντα), 14 ο Πάρις Λι (3/5 τρίποντα) και 12 ο Ντουέιν Μπέικον.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΑΕΚ συνεχίζει το σερί των νικών της στο ΒCL, επικρατώντας αυτή τη φορά της Τόφας στη Sunel Arena με 96-88
Οι δύο φίλοι θα…αναμετρηθούν αύριο στην Ουψάλα της Σουηδίας
Ραντεβού στο πεζοδρόμιο!
Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα
Το «τριφύλλι» είχε κατεβάσει το λάβαρο του Μποτιρόγκα ως διαμαρτυρία για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Λίγη ώρα αφού, οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας, ο Σπανούλης είπε αντίο στην ομάδα του Πριγκιπάτου
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου 2026 σε τρεις χώρες: ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό
Πήραν τη νίκη στην πρεμιέρα τους
Ξεχωρίζει το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Τι σχολίασε ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Νέα ήττα για τα «ελάφια»
Απίστευτη εμφάνιση από τον αστέρα των Μαϊάμι Χιτ
Απίστευτα σκηνικά στη Μαδρίτη
Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς
Λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας
Δάκρυσε ο σταρ της τουρκικής ομάδας
«Ο Γιάννης είναι μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της Ευρώπης», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.