Αθλητισμος

Κανονικά το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αρνητικά τα τεστ

Παραμένουν δύο τα κρούσματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κανονικά το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αρνητικά τα τεστ
Κανονικά το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αρνητικά τα τεστ © EUROKINNISSI/ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Κανονικά θα διεξαχθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τη Euroleague: Αρνητικά όλα τα σημερινά τεστ.

Κανονικά θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αύριο το βράδυ στις 21:00 στο ΟΑΚΑ για τη 17η αγωνιστική της Euroleague, καθώς τα σημερινά τεστ για κορωνοϊό της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη βγήκαν όλα αρνητικά.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού υποβλήθηκαν σε νέα τεστ για τον κορωνοϊό, τα οποία βγήκαν αρνητικά, και εκτός απροόπου το αυριανό παιχνίδι δεν προβλέπεται να αναβληθεί. 

Αύριο άπαντες στις τάξεις των «πρασίνων» θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ότι έχει περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού και τα κρούσματα παραμένουν δύο, όπως έχει γίνει γνωστό από χθες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα αφορούν έναν αθλητή και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού. 

Σημειώνεται ότι το ντέρμπι των αιωνίων είναι sold out και περίπου 12 χιλιάδες φίλοι του «τριφυλλιού» θα βρίσκονται στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. 

Υπενθυμίζεται ότι το υγειονομικό πρωτόκολλο της Euroleague προβλέπει πως για να αναβληθεί οποιοδήποτε παιχνίδι, θα πρέπει η ομάδα να μην συμπληρώνει οκτάδα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ