- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ράφα Ναδάλ για Στέφανο Τσιτσιπά: «Ήταν καλύτερος»
«Σήμερα δεν νιώθω άτυχος. Έχασα από έναν εκ των κορυφαίων παικτών»
Ο Ράφα Ναδάλ, μιλώντας για την ήττα του στο Australian Open, ξεκαθάρισε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καλύτερος στα προημιτελικά.
Τα πράγματα με το ονομά τους είπε ο Ράφα Ναδάλ. Μετά την ήττα του από τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Australian Open, ο Ισπανός πρωταθλητής του τένις και Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις.
Αναγνώρισε την ανωτερότητα του Στέφανου Τσιτσιπά, επισημαίνοντας: «Έχασα από έναν εκ των κορυφαίων παικτών».
Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται κανένα θέμα «ατυχίας». Ο Ράφα Ναδάλ υποκλίθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά, που τον πέταξε εκτός Australian Open με ανατροπή, σε έναν εκπληκτικό αγώνα κατά τη διάρκεια του οποίου η αγωνία «χτύπησε» κόκκινο.
«Έφταιξαν κάποιες λεπτομέρειες. Έχασα μερικές ευκαιρίες στο τάι μπρέικ, που δεν έπρεπε να τις χάσω, αν ήθελα να κερδίσω. Ο Τσιτσιπάς έπαιξε εξαιρετικά από το 3ο σετ και μετά. Έχασα την ευκαιρία να βρεθώ ξανά στα ημιτελικά. Μπράβο του, ήταν καλύτερος στα κρίσιμα σημεία» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ράφα Ναδάλ μετά τον θρίαμβο του Στέφανου και την πρόκριση του Έλληνα πρωταθλητή του τένις στους «4» του Australian Open.
Το βίντεο με τον τελευταίο πόντο της μεγάλης ανατροπής του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ράφα Ναδάλ στα προημιτελικά του Australian Open δεν σταματά να κάνει τον γύρο των social media.
Το ρητό αναφέρει ότι «η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή» και στην περίπτωση του Ράφα Ναδάλ επιβεβαιώνεται στο 100%. Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Ισπανός πρωταθλητής απέδειξε εκ νέου γιατί βρίσκεται επάξια στο Νο2 του παγκόσμιου τένις, έχοντας καταφέρει να επιστρέψει από σοβαρούς τραυματισμούς, κατακτώντας το ένα Grand Slam πίσω από το άλλο, όταν πολλοί επικριτές του τον είχαν «ξεγραμμένο».
«Στο 4ο και το 5ο σετ (ο Τσιτσιπάς) έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο και έκανα κάποια κρίσιμα λάθη. Πρέπει να πάω στην προπόνηση και να βελτιωθώ. Ήμουν κοντά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό» τόνισε.
Ράφα Ναδάλ για αποκλεισμό από Australian Open: Ποια κατάρα; Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καλύτερος
Στην ερώτηση για το αν υπάρχει η... κατάρα της Αυστραλίας, ο Ράφα έκοψε κάθε άλλη συζήτηση, επισημαίνοντας:
«Όχι, όχι, όχι. Κάποιες φορές τα πράγματα πάνε καλά, άλλες όχι. Δυστυχώς για εμένα, εδώ είχα περισσότερους τραυματισμούς, σε σχέση με άλλα μέρη. Όμως, σήμερα δεν νιώθω άτυχος. Έχασα από έναν εκ των κορυφαίων παικτών».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οπαδός αποκάλεσε τον Γάλλο σέντερ «τουρίστα» και εκείνος απάντησε με μια φωτογραφία
Μετά τον αποκλεισμό της από το Australian Open, η Μαρία Σάκκαρη παραδέχτηκε πως δεν έπιασε την απόδοση που ήθελε
Τα κανάλια και οι ώρες των αγώνων
Ποιες δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς
Δείτε στους πόσους βαθμούς κρίθηκε πέρυσι η είσοδος στην 24άδα της League Phase του Champions League.
Νίκη κομβικής σημασίας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League
Ο Έλληνας γκαρντ σκόραρε 21 πόντους με 5/9 τρίποντα
Αντιμέτωπες δύο από τις πιο ισχυρές δυνάμεις του ευρωπαϊκού πόλο
Κορυφαίος ο Σάσα Βεζένκοφ με 28 πόντους
Με αφορμή τις φωτογραφίες με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Την πρώτη νίκη του στη Μελβούρνη μετά από δύο χρόνια πανηγύρισε ο Έλληνας τενίστας
Στο μεταξύ και ο επίσημος λογαριασμός της Premier League αποθέωσε τον διεθνή επιθετικό στα social media
Το ανάποδο ψαλίδι του Έλληνα φορ κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Στις 22:00 η αναμέτρηση
Δηλώσεις που προκάλεσαν έκπληξη έκανε ο Έλληνας αστέρας
Κορυφαίος ο Έλληνας αστέρας κόντρα στους Χοκς
Χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.