Αθλητισμος

Το ποδοσφαιρικό «αντίο» του Δημήτρη Μελιόπουλου

Ο 19χρονος άφησε τον ΠΑΟΚ και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Dimitris Meliopoulos.jpg
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Γιατί ο Δημήτρης Μελιόπουλος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 19 του μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Μελιόπουλος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ειδικά από τη στιγμή που κλήθηκε να προπονείται με την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ, λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του από την Ξάνθη.

Την Παρασκευή το βράδυ, ο νεαρός (πρώην πια) παίκτης έβγαλε μια μακρόσυρτη δήλωση στο Facebook, όπου καταθέτει τις δικές του απόψεις.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, αρκεί βέβαια να λάβει υπόψιν του ότι κανείς ουσιαστικά δεν γνωρίζει τους ακριβείς λόγους που ώθησαν τον Μελιόπουλο στην απόφαση αυτή κι επίσης ότι πρόκειται για ένα παιδί 19 χρόνων.

Διαβάζοντας το κείμενο, διαπιστώνεται η χρήση λέξεων όπως «δυσαρεσκώ» και «συμφερτικός» που δεν χρησιμοποιούνται πολύ σήμερα και δείχνουν κάποια μόρφωση, ενώ γενικά όλο το ύφος του κειμένου δεν είναι αυτό που θα περίμενε κάποιος από έναν teenager (καλώς ή κακώς).

Από κει και πέρα, παρατηρείται η χρησιμοποίηση κεφαλαίου γράμματος στην αρχή κάποιων λέξεων σαν να πρόκειται για κύρια ονόματα (Εγκέφαλος, Πάνω κεφάλι κλπ.), ενώ εντύπωση προκαλεί η προσπάθειά του να προτρέψει όλους τους συνομήλικους και μικρότερούς του να μην ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τους «ηλίθιους» που το περιβάλλουν…

1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ