- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σερένα Γουίλιαμς: Στον τελικό του US Open (video)
Θα αντιμετωπίσει τη 19χρονη Μπιάνκα Αντρεέσκου
Η Σερένα Γουίλιαμς κατάφερε να φτάσει σε έναν ακόμη τελικό σε grand slam κερδίζοντας με 2-0 σετ την Ελίνα Σβιτόλινα στο US Open.
Η Σερένα Γουίλιαμς κατάφερε να φτάσει σε έναν ακόμη τελικό σε grand slam κερδίζοντας με 2-0 σετ στα ημιτελικά της διοργάνωσης την Ελίνα Σβιτόλινα. Η Αμερικανίδα επικράτησε χωρίς μεγάλη δυσκολία και και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, καθώς αν κερδίσει, θα φτάσει τα 24 grand slam, φτάνοντας στην κορυφή την Μάργκαρετ Κορτ.
Στον τελικό η αντίπαλός της θα είναι η 19χρονη Μπιάνκα Αντρεέσκου, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα της, σε τελικό grand slam. Η νεαρή τενίστρια από τον Καναδά, επικράτησε στον δεύτερο ημιτελικό με 2-0 σετ της Μπελίντα Μπένσιτς (7-6, 7-5) και θα κυνηγήσει το όνειρο απέναντι στην κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών.
Απόψε θα γίνουν και οι δύο ημιτελικοί στους άνδρες. Στον πρώτο που θα ξεκινήσει στις 23:00 ώρα Ελλάδας, θα αναμετρηθούν οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ μόλις τελειώσει αυτό το ματς, θα ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του Ράφαελ Ναδάλ και του Ματέο Μπερετίνι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ουρουγουανός αστέρας έγινε κάτοχος της μπάλας και εκμεταλλεύτηκε τα λίγα μέτρα που του άφησαν οι αμυντικοί της «Ένωσης»
Έχασε στις καθυστερήσεις στο μεγάλο ματς του Champions League
Στην έδρα της Σομπατέλι, η Ένωση βρήκε τις λύσεις που αναζητούσε και άντεξε στην αντεπίθεση των γηπεδούχων
Πανζουρλισμός στις κερκίδες
Αήττητοι οι ερυθρόλευκοι μετά από 4 αγωνιστικές
10 βαθμούς έχει ο Ολυμπιακός μετά από 4 αγωνιστικές στο Europa League
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Χεσούς ντε Μιγκέλ εξέφρασε ο τερματοφύλακας
Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ποια θα είναι η επόμενη αντίπαλος
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την βουλγαρική ομάδα
Τα κανάλια και οι ώρες των αγώνων
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Σημειώθηκαν συνολικά 26 τέρματα στις 9 αναμετρήσεις
Πλούσιο θέαμα, πολλά γκολ και σημαντικά αποτελέσματα
Ασύλληπτο παιχνίδι έγινε στη Θεσσαλονίκη για την 6η αγωνιστική των ομίλων του EuroCup
Με ανάρτησή του στο Instagram γνωστοποίησε την απόφασή του να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2026
Ο Special One μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει ΑΕΚ
Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ για την αυριανή σπουδαία αναμέτρηση
Η αποστολή του Μουρίνιο για την αυριανή ιστορική αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.