Αθλητισμος

Στην Πράγα κλαίνε τα λεφτά τους…

Η Σπάρτα, η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, έμπλεξε με τον Αντρέα Στραματσόνι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στραματσόνι, Σπάρτακ Πράγας

Ζούμε στην εποχή της άμεσης πληροφόρησης, του διαδικτύου, οπότε στη Σπάρτα Πράγας δεν είναι δικαιολογημένοι με τίποτα. Διότι, δεν μπορεί, θα έμαθαν πως ο Αντρέα Στραματσόνι… αποτελείωσε τον Παναθηναϊκό, οπότε στερείται λογικής η απόφασή τους να τον προσλάβουν τον περασμένο Ιούνιο και να του αναθέσουν εν λευκώ τον… σχεδιασμό της νέας ομάδας.

Ο Ιταλός -ας πούμε- προπονητής ξόδεψε περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ στις μεταγραφές, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που προσδοκούσε. Η τσέχικη ομάδα αποκλείστηκε τον Αύγουστο από τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην πέμπτη θέση, που δεν εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, 18 βαθμούς πίσω από την κορυφή!

Οι οπαδοί δεν θέλουν να τον βλέπουν σχεδόν από την πρώτη στιγμή, έχουν κάνει και… επισκέψεις στις προπονήσεις, αλλά ο Ιταλός παραμένει ακλόνητος στη θέση του. Άλλωστε, έχει διετές συμβόλαιο και δεν σκοπεύει να αφήσει τα ωραία του λεφτά.

Φυσικά έχει πάρει δικό του επιτελείο στην Τσεχία και αρκετούς γνώριμους από την Ελλάδα, όπως ο Μάριο Γκαλίνοβιτς και ο Λεωνίδας Βόκολος. Η πλάκα είναι ότι ο Έλληνας κόουτς τα είχε χώσει στον Στραματσόνι 15 ημέρες πριν δεχτεί την πρόταση συνεργασίας του Ιταλού στην Πράγα! Είχε πει δημόσια ότι «ο Στραματσόνι δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κάνει τον προπονητή», εννοώντας προφανώς ότι ήθελε να προωθήσει… μανατζεροδουλειές.

Όταν όμως του δόθηκε η ευκαιρία, δεν είπε όχι, έχοντας έναν ρόλο τεχνικού διευθυντή, προπονητή, γυμναστή κ.λπ. Βέβαια με τέτοιες… πρωτοτυπίες, σοβαρή ομάδα δεν μπορεί να φτιαχτεί.

Γι’ αυτό και οι φίλοι της Σπάρτα αποφάσισαν και αυτοί να δράσουν με πρωτότυπο τρόπο. Φτιάχνοντας σε ένα τεράστιο πανό, το εισιτήριο επιστροφής του Στραματσόνι στη Ρώμη…

Στραματσόνι, Σπάρτακ Πράγας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ