Tip of the day

Πού θα βρεις (πιεις) μία καλοκαιρινή ωδή στο τζιν τόνικ

Τέλεια τζιν τόνικ και μάλιστα μόλις με €7!

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Λοκάλι

Στο Λοκάλι, στου Ψυρρή, θα βρεις μία καλοκαιρινή γιορτή αφιερωμένη στο τζιν τόνικ

Το τζιν τόνικ είναι, μάλλον, το ποτό που ταιριάζει περισσότερο στο καλοκαίρι. Πίνεται εύκολα, σε δροσίζει ολόψυχα και είναι σε όλα του  τίμιο, μια που σπάνια ξεπερνάει τα €7,5, άντε το πολύ €8. Αν, λοιπόν, αυτός ο Αύγουστος σε έχει βρει στην Αθήνα να αναζητάς το τέλειο τζιν τόνικ, μην ψάχνεις άλλο. Σε ένα στενάκι του Ψυρρή και σε ένα από πιο αγαπημένα στέκια αυτής της πόλης το βρήκαμε αξεπέραστο, και μάλιστα σε πολλαπλές εκδοχές, να φτάνουν για όλες τις εβδομάδες του Αυγούστου.

Το Λοκάλι, κρυμμένο καλά σε έναν παράδρομο της οδού Σαρρή έγινε γνωστό χάρη στη φαντασμαγορική αυλή, αλλά και στο γεγονός ότι μας έκανε να λατρέψουμε τις μπάμιες (πραγματικά, αν μέχρι τώρα δεν έχεις δοκιμάσει τις τηγανιτές μπάμιες στο μενού, απλά… τρέξε!). Εκτός από αυτή την υπέροχη αυλή, όμως, έχει και μία σούπερ δροσερή ταράτσα. Με χρωματιστά φωτάκια, ωραίες μουσικές και την Αθήνα στο βάθος. Εδώ ακριβώς φιλοξενούνται για τρίτη χρονιά φέτος τα Local Juniper Meetings, δηλαδή η μεγαλύτερη γιορτή για το Gin στην Ελλάδα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι για όσο κρατά το καλοκαίρι, και από Κυριακή έως και Πέμπτη, θα πιεις θεόσταλτα τζιν τόνικ, φτιαγμένα κάθε εβδομάδα και με ένα διαφορετικό premium τζιν. Σε 8 εβδομάδες θα κάνουν την εμφάνισή τους 8 διαφορετικά τζιν και είναι το ένα καλύτερο από το άλλο, όλα τους υπέροχα. Το ακόμα καλύτερο; Όλα τα τζιν τόνικ έχουν μόλις €7! Το λες και καλοκαιρινό θαύμα!

Να κάτι τέτοια όμορφα γίνονται και μας κάνουν να αγαπάμε την Αθήνα, ακόμη κι αν είναι Αύγουστος. Έλα, λοιπόν, να τσουγκρίσουμε τα τζιν τόνικ μας στην υγειά αυτής της πόλης που όλο μας εκπλήσσει…

Σαρρή 44, Ψυρρή, 6906103005

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ