Tip of the day

Πού θα δειπνήσεις ενώ ψάχνεις τον δολοφόνο του εγκλήματος;

Θεατρική παράσταση, λύση μυστηρίου, δείπνο- τρία σε ένα!

mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δείπνο Μυστηρίου HOTEL στο The HUB Events

Στο θεατρικό δείπνο μυστηρίου HOTEL στο The Hub Events έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις στην παράσταση αναλαμβάνοντας ρόλο ντετέκτιβ

Δεν λέω, το θέατρο είναι ωραίο. Κάποιες φορές όμως μπορεί και να βαρεθείς. Και αυτό γιατί κάθεσαι σε μια καρέκλα-πολλές φορές άβολη- και παρακολουθείς αμέτοχος μια παράσταση που μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις ώρες. Την οποία κιόλας δε μπορείς να συζητήσεις με τον διπλανό σου, γιατί θα ενοχλήσεις τους υπολοίπους. Αν σου έλεγα όμως ότι υπάρχει μια παράσταση, στην οποία όχι μόνο συμμετέχεις (και με το ππαραπάνω...), αλλά συνδυάζει και την εστιατοριακή εμπειρία;  Αυτή είναι το θεατρικό δείπνο μυστηρίου HOTEL από τη θεατρική παραγωγή Βρες τον Δολοφόνο- κάτι που καλείσαι να κάνεις εσύ ως επίδοξος ντετέκτιβ.

Δείπνο Μυστηρίου HOTEL στο The HUB Events

Οι πύλες του ξενοδοχείου, το οποίο είναι χτισμένο πάνω σε ένα αρχαίο νεκροταφείο (...μπρρρρ), ανοίγουν για πρώτη φορά και υποδέχονται τους καλεσμένους σε ένα διήμερο ονειροθεραπείας: μέσα από τα όνειρα, η ψυχή των καλεσμένων ταξιδεύει και επικοινωνεί με πνεύματα και παλιές ψυχές. Όλα βαίνουν καλώς, το ξενοδοχείο όμως κρύβει ένα μυστικό. Ανάμεσά σε καλεσμένους και προσωπικό κρύβεται ένα φάντασμα που θέλει να πάρει τις ψυχές τους. Όταν όλοι αρχίζουν να πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον, το ειδυλλιακό trip μετατρέπεται σε εφιάλτη. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ανακρίνεις τους καλεσμένους-ηθοποιούς και να βρεις ποιος είναι το φάντασμα-δολοφόνος.

Δείπνο Μυστηρίου HOTEL στο The HUB Events

Παρακολουθούμε το πρώτος μέρος της παράστασης ως θεατές -συνηθισμένο-, μέχρι και τον θάνατο των ενοίκων και προσωπικού του ιδιόμορφου αυτού HOTEL. Αμέσως μετά ακολουθεί το δεύτερο μέρος, όπου εμείς αναλαμβάνουμε το ρόλο ντετέκτιβ, αξιολογούμε τα στοιχεία που μας δίνονται, ανακρίνουμε τους ηθοποιούς και λύνουμε τους γρίφους για να βρούμε το φάντασμα που κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Οι έξι ηθοποιοί περνούν από όλα τα τραπέζια και καλείσαι μαζί με τους συμπαίκτες σου να τους κάνετε ερωτήσεις. Προσοχή να είναι εύστοχες και μελετημένες γιατί έχετε μόνο τρία λεπτά στη διάθεσή σας για κάθε χαρακτήρα. Κάθε τραπέζι συμφωνεί και ψηφίζει αυτόν που θεωρεί ύποπτο και βγάζει την ετυμηγορία του. Ακόμη, κι αν δεν τα καταφέρεις, θα γελάσεις τόσο που θα θυμάσαι για πολύ καιρό αυτό το πραγματικά «μυστήριο» δείπνο. Στο τέλος, ο δολοφόνος αποκαλύπτεται. Ποιος να ειναι άραγε; Μήπως είναι η Κλάρα Φον Γκραφ ή η Ίρμα; Μπορεί και ο δάσκαλος Αγγλικών. 

Δείπνο Μυστηρίου HOTEL στο The HUB Events
© Facebook/ Βρες τον Δολοφόνο
Δείπνο Μυστηρίου HOTEL στο The HUB Events

Στην παράσταση HOTEL θα γευτείς και ένα fixed μενού τριών πιάτων (σαλάτα μεσκλάν, ριγκατόνι με κοτόπουλο και σε vegan εκδοχή και προφιτερόλ) από το σεφ Θάνο Πεσμαζόγλου του NACIONAL. Αν πάλι είσαι από αυτούς που το φαγητό σε βαραίνει, μπορείς να συμμετέχεις μόνο στο ποτό. Oπότε με αυτά και με αυτά έχεις το τέλειο Σαββατόβραδο.

Το θεατρικό δείπνο μυστηρίου HOTEL θα πραγματοποιηθεί για άλλες τρεις παραστάσεις Παρ 21/4, Σαβ 22/4 και Κυρ 23/4 στις 20:00.

Πληροφορίες

Πού: Τhe HUB Events (Αλκμήνης 5, Γκάζι - πλησίον Μετρό Κεραμεικός). 
Διάρκεια: 2-2.30 ώρες 
Είσοδος: Α’ ΖΩΝΗ: 30€ με δείπνο* / Β’ ΖΩΝΗ: 26€ με δείπνο* / Γ’ ΖΩΝΗ: 17€ με
κρασί/μπίρα ή αναψυκτικό

*στην τιμή του δείπνου δεν συμπεριλαμβάνεται η κατανάλωση ποτού

Κρατήσεις: Μέσω της ιστοσελίδας www.vrestondolofono.gr, τηλεφωνικά στο 6943 770690 ή μέσω www.viva.gr

Fb 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ