Tip of the day

Ποιος είναι ο… Γατομπαμπάς και τι μπορεί να κάνει για τα γατάκια σου;

Μεταμορφώνει το μπαλκόνι σου σε ένα ωραίο και ασφαλές μέρος για κατοικίδια

123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg
Κατερίνα Καμπόσου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γατομπαμπάς

Βρες με ένα κλικ το gatompampas.gr και φτιάξε ένα ωραίο και προστατευμένο χώρο για το κατοικίδιό σου

Για τον Γατομπαμπά έμαθα τυχαία μέσα από τα social media. Βιντεάκια και φωτογραφίες πετάγονταν συνέχεια στην αρχική μου σε όποια πλατφόρμα κι αν χρησιμοποιούσα, όπου μια ομάδα από νέα παιδιά, μιλούσαν για τη δράση τους σε διάφορα μικρά ή μεγαλύτερα αθηναϊκά μπαλκόνια και συγκέντρωναν πολλά σχόλια και θετικές αντιδράσεις. Ποια είναι αυτή; Nα μεταμορφώνουν τα μπαλκόνια σε ένα ευχάριστο και κυρίως ασφαλές περιβάλλον για κάθε είδους κατοικίδιο.

Γατομπαμπάς

Τοποθετούν ειδικά διαμορφωμένα δίχτυα για την προστασία τους με στόχο όμως το αποτέλεσμα να είναι αισθητικό πέρα από πρακτικό. Παράλληλα δημιουργούν ειδικές κατασκευές για την προστασία των τετράποδων, παραδείγματος χάριν για το κλείσιμο φωταγωγών με ειδικό υλικό, για στέγαστρα, αλλά ακόμα και για την απώθηση περιστεριών από διάφορα σημεία και χώρους. Αναλαμβάνουν μέχρι και τον καθαρισμό μπαλκονιών και επαγγελματικών χώρων από τα περιττώματα περιστεριών. Γενικά αναλαμβάνουν κάθε είδους σχετική εργασία όχι μόνο σε βεράντες αλλά και σε ρετιρέ, στρογγυλά μπαλκόνια, κήπους και αυλές, μέχρι και σε γήπεδα.

Γατομπαμπάς

Πώς συστάθηκε όμως αυτή η ομάδα; Από πίσω βρίσκεται ο Αντώνης Βλασσόπουλος, ένα νέο παιδί που εμπνεύστηκε το όλο εγχείρημα μέσα από την αγάπη του για τις 6 γατούλες του. Για τις οποίες ήθελε το πιο ασφαλές μπαλκόνι αλλά ταυτόχρονα ήθελε να δημιουργήσει και έναν ευχάριστο χώρο τόσο γι΄αυτές όσο και για τους επισκέπτες του.

Γατομπαμπάς

Τη δουλειά του προωθούσε στο facebook και μέσα από την σελίδα του έβρισκε πολλούς ενδιαφερόμενους, καθώς τα δημοσιεύματα από το πριν και το μετά των μπαλκονιών που αναλάμβανε είχαν απήχηση και όλο και περισσότεροι του ζητούσαν να αναλάβει και τους δικούς τους χώρους. Οι ίδιοι τον πρότειναν σε άλλους και έτσι από στόμα σε στόμα κατάφερε να μεγαλώσει το πελατολόγιό του και να μπει σε σκέψεις για να το μετατρέψει όλο αυτό σε μια σωστή επιχείρηση. Με σχεδόν μηδενικό budget γι’ αρχή κατάφερε να στήσει μόνος τoυ μέχρι και eshop στο οποίο μπορεί να βρει κανείς οτιδήποτε για την περίφραξη και την προστασία των μπαλκονιών. Ο ίδιος δεν θέλει να συζητάει πολύ για το success story του, η δουλειά του όμως τα λέει από μόνη της!
gatompampas.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ