ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Αυνανιστείτε στη δουλειά κάνει καλό λένε οι ψυχολόγοι

Μας κάνει πιο αποδοτικούς
1000
Αυνανιστείτε στη δουλειά κάνει καλό λένε οι ψυχολόγοι
Αυνανιστείτε στη δουλειά κάνει καλό λένε οι ψυχολόγοι
1000
  • Shares

Η έρευνα βρετανικού Πανεπιστημίου προτείνει σε όποιον θέλει να είναι πιο αποδοτικός στη δουλειά του να  τολμήσει και να αυνανιστεί στον χώρο εργασίας του.

Εάν δεν το γνωρίζετε, ο Μάιος, στην Βρετανία είναι ο «Εθνικός μήνας αυνανισμού».

Οι Βρετανοί λοιπόν συνήθιζαν να το γιορτάζουν στο σπίτι τους, μέχρι που οι επιστήμονες είπαν πως ο αυνανισμός θα πρέπει να γίνεται και στη δουλειά.

Συγκεκριμένα μία ομάδα ψυχολόγων του Πανεπιστημίου Νότιγχαμ Τρεντ με επικεφαλής τον Μαρκ Σέρτζεντ παρουσίασαν μία έρευνα σύμφωνα με την οποία ένα διάλειμμα για αυνανισμό στη δουλειά θα είχε λαμπρά αποτελέσματα, αφού θα «έδιωχνε» την ένταση και το στρες.

Ένας άλλος ψυχολόγος, ο Dr. Κλιφ Άρναλ συμφωνεί απόλυτα: «Ένα διάλειμμα αυνανισμού στη δουλειά θα είχε πολύ καλά αποτελέσματα στην συγκέντρωση που δείχνει κάποιος στην εργασία του, ενώ παράλληλα θα μείωνε την επιθετικότητα.

 

 

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

Μια σπουδαία ανακάλυψη για τον καρκίνο και η παρερμηνεία της
ELLINIKA HOAXES
23.07.2017
URBAN CULTURE
22.07.2017 - 10:43
Κυκλοφορούν στους δρόμους και ξεχειλίζουν γνήσιο ταλέντο
ΘΕΜΑ
21.07.2017 - 14:06
Προτού κλείσεις τη βαλίτσα των διακοπών και σαλπάρεις για μέρη εξωτικά, διάβασε ποια είναι εκείνα τα πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις με την καμία
SOCIAL
21.07.2017 - 14:03
Το δίδυμο του Cineλθετε λίγο πριν βγει και πάλι στο δρόμο για καλοκαιρινή περιοδεία, δίνει μία ασυνήθιστη συνέντευξη στην AV.
VIRAL
23.07.2017 - 07:00
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ