- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γραμματίδης προς Ακριβοπούλου: Είμαι κανονικός άνθρωπος και όχι τρολ
«Είμαι δικηγόρος, Παναθηναϊκός, καρκινοπαθής και τους τελευταίους έξι μήνες ζω στον Ευαγγελισμό...»
Την Τρίτη είχαμε αναφερθεί σε μια τοποθέτηση δημοσιογράφων της ΕΡΤ για το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα.
Καψώχας και Ακριβοπούλου είχαν «βρει» σύνδεση του κυκλώματος με τα μνημόνια και την Novartis ενώ είπαν κάποιες ανακρίβειες σχετικά με τα φάρμακα των καρκινοπαθών, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση ενός γνωστού χρήστη του facebook και καρκινοπαθή, του Χρήστου Γραμματίδη.
Ο Γραμματίδης επιτέθηκε με σφοδρότητα στους δύο δημοσιογράφους, οι οποίοι και ασχολήθηκαν στην εκπομπή τους με την ανάρτησή του ενώ η Ακριβοπούλου άφησε να εννοηθεί ότι ο χρήστης που τους επιτέθηκε ίσως είναι τρολ.
Τελικά ο Γραμματίδης απάντησε μέσω facebook στους δύο δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων είπε «Διαβεβαιώνω την κυρία Ακριβοπούλου ότι είμαι κανονικός άνθρωπος και όχι τρολ. Δεν το λέω ειρωνικά, δεν είναι υποχρεωμένη να με ξέρει. Είμαι δικηγόρος, Παναθηναϊκός, καρκινοπαθής και τους τελευταίους έξι μήνες ζω στον Ευαγγελισμό -εξ ου και είμαι πολύ φορτισμένος για το θέμα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σπουδαία τραγουδίστρια ζούσε εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της
Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκονται τα έκτακτα μέτρα του Δήμου Αθηναίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πότε καταργούνται οριστικά οι παλιές ταυτότητες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.