Trending Now

Βανδή και Θεοδωρίδου στη φωτογράφιση για την αφίσα της συνεργασίας τους: Ήταν γρήγορη, κράτησε γύρω στις 7 ώρες

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bandi

Δέσποινα Βανδή και Νατάσα Θεοδωρίδου ολοκλήρωσαν τη φωτογράφιση για το NOX, τρολάροντας τις επτά ώρες που πέρασαν στο στούντιο.

Η Δέσποινα Βανδή και η Νατάσα Θεοδωρίδου μοιράστηκαν ένα χιουμοριστικό βίντεο από το στούντιο, όπου φωτογραφήθηκαν για την αφίσα της κοινής χειμερινής συνεργασίας τους στο NOX.

Στην ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου, η Βανδή ξεκίνησε λέγοντας: «Μόλις τελειώσαμε τη φωτογράφιση...», με τη Θεοδωρίδου να τη διακόπτει: «Όχι, την πιο ωραία φωτογράφιση».

«Για την αφίσα μας για το ΝΟΧ. Ήταν γρήγορη σχετικά, γύρω στις 7 ώρες κράτησε…», συνέχισε γελώντας η Δέσποινα Βανδή, σχολιάζοντας με χιούμορ τη διάρκεια της διαδικασίας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πρόσθεσε: «Ήταν φανταστική. Παιδιά, έρχεται μαγικός χειμώνας. Θα περάσουμε τέλεια», πριν δώσει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο της συνεργάτιδάς της.

Το βίντεο ολοκληρώθηκε με τη Δέσποινα Βανδή να αφήνει υποσχέσεις για όσα ετοιμάζουν στη σκηνή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι θα συμβεί, δεν καταλαβαίνετε...».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NOX ATHENS (@noxathens)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY