Trending Now

Μήνυση σε οδοντίατρο για 4 απονευρώσεις, 8 θήκες και 20 σφραγίσματα σε ένα ραντεβού

Σύμφωνα με την ενάγουσα της χορηγήθηκε αναισθησία «πολύ μεγαλύτερη από τη συνιστώμενη δόση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ: Γυναίκα μηνύει οδοντίατρο για 4 απονευρώσεις, 8 θήκες και 20 σφραγίσματα σε ένα ραντεβού
© Unsplash

ΗΠΑ: Mήνυση σε οδοντίατρο για ένα ραντεβού με 4 απονευρώσεις, 8 θήκες και 20 σφραγίσματα 

Μια γυναίκα από τη Μινεσότα των ΗΠΑ κατέθεσε μήνυση για ιατρική αμέλεια σε βάρος οδοντιάτρου ισχυριζόμενη ότι έμεινε παραμορφωμένη αφού πραγματοποίησε περισσότερες από 30 επεμβάσεις κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης. 

Σε μια αγωγή που κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα κατά του Δρα. Κέβιν Μόλντρεμ στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Κομητείας Χένεπιν, η Κάθλιν Γουίλσον ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να πάει σε άλλους οδοντίατρους για να διορθώσει την «απρόσεκτη δουλειά» του Μόλντρεμ, η οποία της προκάλεσε «σημαντικά τραύματα», σύμφωνα με την καταγγελία.

Η Γούιλσον λέει ότι ο εναγόμενος πραγματοποίησε της έβαλε οκτώ θήκες και πραγματοποίησε 4 απονευρώσεις μαζί με 20 σφραγίσματα σε μία μόνο επίσκεψη τον Ιούλιο του 2020.

Σύμφωνα με τη μήνυση, της χορήγησε επίσης αναισθησία «πολύ μεγαλύτερη από τη συνιστώμενη δόση» και προέβη σε «παραποίηση ιατρικών αρχείων» σχετικά με την ποσότητα του αναισθητικού που της έδωσε.

Αν όλα τα δόντια της Γουίλσον καταλήξουν να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν με εμφυτεύματα, ο δικηγόρος της υποστηρίζει ότι «όλη η δουλειά που έγινε και όλα τα έξοδα που σχετίζονται με αυτήν θα έχουν πάει χαμένα».

Πέρα από τα ιατρικά έξοδα, η ενάγουσα ζητά αποζημίωση τουλάχιστον 50.000 δολαρίων.

Πηγή: Associated Press

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ