Trending Now

Ο «πιο όμορφος άνδρας της Ιταλίας» εγκαταλείπει το μόντελινγκ για να γίνει ιερέας

Ονειρευόταν καριέρα στις πασαρέλες, αλλά τον κέρδισε η πίστη - Πού αποδίδει τη μεταστροφή του

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εντοάρντο Σαντίνι: Αποφάσισε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ και να γίνει ιερέας - Στα 17 του είχε ψηφιστεί ως ο πιο όμορφος άντρας της Ιταλίας.
Ο Εντοάρτο Σαντίνι, ο πιο όμορφος άντρας της Ιταλίας, επέλεξε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ για να αφιερωθεί στην ιεροσύνη © Instagram/Edoardo Santini

Εντοάρντο Σαντίνι: Αποφάσισε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ και να γίνει ιερέας - Στα 17 του είχε ψηφιστεί ως ο πιο όμορφος άνδρας της Ιταλίας.

Ο Εντοάρτο Σαντίνι, ο πιο όμορφος άνδρας της Ιταλίας, επέλεξε να εγκαταλείψει τον κόσμο του μόντελινγκ για μια ζωή αφιερωμένη στην ιεροσύνη.

Εντοάρντο Σαντίνι: Αποφάσισε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ και να γίνει ιερέας - Στα 17 του είχε ψηφιστεί ως ο πιο όμορφος άντρας της Ιταλίας.
Ο 21χρονος Εντοάρντο Σαντίνι ψηφίστηκε ως ο πιο όμορφος άνδρας της Ιταλίας το 2019 © Instagram/Edoardo Santini

Ο 21χρονος ψηφίστηκε ως ο πιο όμορφος άνδρας της γειτονικής χώρας το 2019, όταν ήταν 17 ετών, σε διαγωνισμό που διοργάνωσε η ομάδα μόδας ABE.

Αλλά μετά από μια ζωή σπουδών θεάτρου και χορού για να πετύχει το όνειρό του να γίνει σταρ, ανακοίνωσε στα social media το Σάββατο ότι θα απαρνηθεί την καριέρα του προκειμένου να υπηρετήσει την πίστη του.

Γνωστός για τα λαξευμένα χαρακτηριστικά και τη γοητεία του, ο Σαντίνι μεταβαίνει από μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στο προσκήνιο του σταρ σίστεμ σε ένα πνευματικό ταξίδι, συνδράμοντας δυνητικά τις προσπάθειες της καθολικής εκκλησίας να στρατολογήσει νέους ιερείς.

Ο Σαντίνι, ο οποίος εξέθρεψε τα όνειρά του για διασημότητα από νεαρή ηλικία, ανέπτυξε δεξιότητες στον δράμα και στον χορό, θέτοντας το υπόβαθρο για μια ακμάζουσα καριέρα. Ωστόσο, η κλίση του προς τη θρησκεία ανακατεύθυνε τις προτεραιότητές του.

Italy’s ‘most attractive man’  Edoardo Santini makes career change — to become a priest

Εντοάρντο Σαντίνι: Δε θα εγκαταλείψω όλα μου τα πάθη

Σε ένα βίντεο στο Instagram, ο Εντοάρντο Σαντίνι διατύπωσε τη δέσμευσή του, δηλώνοντας:

«Αποφάσισα να σταματήσω το μόντελινγκ, την υποκριτική και τον χορό, αλλά δε θα εγκαταλείψω όλα μου τα πάθη, απλά θα τα ζήσω διαφορετικά, προσφέροντάς τα στον Θεό». Στο βίντεο εναλλάσσονταν εικόνες του σε πόζες μόντελινγκ και γονατιστού σε έναν βωμό.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Σαντίνι μοιράστηκε τα εξής: «Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μερικούς νέους που μου έδωσαν τη δύναμη να διερευνήσω αυτήν την ερώτηση που κουβαλούσα μαζί μου από μικρός, αλλά την οποία απέτρεψαν διάφοροι φόβοι από το να εξερευνήσω περαιτέρω».

«Τα τελευταία χρόνια έχω γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους που μου έδωσαν τόσα πολλά και μου επέτρεψαν να ζήσω την τέχνη. Δεν θα τα εγκαταλείψω όλα, γιατί τα πάθη μου είναι μέρος του εαυτού μου, αλλά θα τα ζήσω σε διαφορετικό πλαίσιο», πρόσθεσε.

Τα σχόλια στα social media για την αλλαγή πλεύσης του Εντοάρντο Σαντίνι

Ο Εντοάρντο Σαντίνι ο οποίος έχει περισσότερους από 8.000 followers στο Instagram, έχει λάβει ποικίλα σχόλια για το βίντεό του από χρήστες των social media.

«Η καρδιά του Θεού είναι τόσο χαρούμενη. Περπάτα δίπλα του, και θα σου δείξει ακόμα πιο όμορφα πράγματα. Χαίρομαι για σένα», σχολίασε ένας χρήστης.

«Είθε ο Κύριος να σε κάνει όργανό του! Κι εγώ το έχω αυτό το όνειρο, και φίλε μου, θα προσευχηθώ για σένα», έγραψε κάποιος άλλος.

(Με πληροφορίες του NDTV)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ