Trending Now

Κριτής σε διαγωνισμό μαγειρικής ο Γιώργος Παπανδρέου

Πώς το σχολίασε ο ίδιος στα social

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κριτής σε διαγωνισμό μαγειρικής ο Γιώργος Παπανδρέου

Γιώργος Παπανδρέου: Κριτής σε διαγωνισμό μαγειρικής σε ισραηλινή εκπομπή - Πώς το σχολίασε ο ίδιος στα social

Σε έναν διαφορετικό ρόλο εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα. Ο πρώην πρωθυπουργός είχε μια αναπάντεχη συνάντηση με το συνεργείο ισραηλινής εκπομπής μαγειρικής, το οποίο του ζήτησε να συμμετέχει ως κριτής στο επεισόδιο που γυριζόταν.

Ο Γιώργος Παπανδρέου με τη συμμετοχή του στην εκπομπή άδραξε την ευκαιρία να προωθήσει την ελληνική κουζίνα, καθώς και να παρουσιάσει την Πάτρα στο τουριστικό κοινό του Ισραήλ.

Ο ίδιος ανήρτησε βίντεο και φωτογραφίες από το στιγμιότυπο και σχολιάζοντας το περιστατικό.

«Μια αναπάντεχη συνάντηση στη μαρίνα της Πάτρας με το συνεργείο της ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής "The Best in the World" που μου ζήτησαν να συμμετάσχω σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό μαγειρικής ως κριτής, μαζί με δύο νέα παιδιά από την Πάτρα, την Καλομοίρα και τον Δημήτρη, μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσω την πόλη μας και ολόκληρο τον νομό ως τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας, σε μια μεγάλη αγορά όπως είναι αυτή του Ισραήλ. Η Αχαΐα, όπως κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχει τεράστιες δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτές και να επενδύσουμε στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα» σημειώνει ο κ. Παπανδρέου.

Μια αναπάντεχη συνάντηση στην Μαρίνα της Πάτρας με το συνεργείο της ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής "The Best in the...

Posted by George A. Papandreou on Tuesday, June 13, 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ