Trending Now

Ελένη Φουρέιρα: Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη μάχη με την υπογονιμότητα και τις αποτυχημένες εξωσωματικές

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίζεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα.
Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για πρώτη φορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος© Instagram / Eleni Foureira

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίζεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα.

H δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε για την ελληνική Vogue και μίλησε για τη νέα ζωή που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο, το κεφάλαιο που ανυπομονεί να ανοίξει και την διαδρομή της μέχρι να βιώσει την εμπειρία της μητρότητας.

Η ερμηνεύτρια που έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο μετά την επιτυχία της στον διαγωνισμό της Eurovision, δήλωσε:

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα», εξηγεί.

Ελένη, η οποία εξομολογήθηκε και το δύσκολο πρώτο τρίμηνο που είχε με την αποκόλληση και την υποχρεωτική κατάκλιση: «Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, πέρασα αρκετά δύσκολα, στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα.

»Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cq0auehpau0h)

»Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη ή να ακούω ανθρώπους σε εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους απλώς για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μη ξέρουν το όνομά μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για το πιστό κοινό που την ακολουθεί στις συναυλίες και τη στηρίζει ενεργά σε κάθε της βήμα, όχι μόνο για τη μουσική της.

«Μπορώ να καταλάβω ότι μεγάλο μέρος του κοινού μου με εκτιμά όχι μόνο γι’ αυτό που κάνω στη σκηνή, αλλά και για τη διαδρομή μου, για τις φορές που έπεσα και σηκώθηκα. Αυτό με συγκινεί απεριόριστα. Είμαι σίγουρη ότι όλα μπορούν να γίνουν στη ζωή, αρκεί να το θέλεις πολύ. Αν συνδυάσεις ταλέντο, πάθος, πείσμα και σκληρή δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις, όποια κι αν είναι η καταγωγή σου, η σεξουαλική σου προτίμηση ή το χρώμα στο δέρμα σου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ