Trending Now

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Αποκάλυψαν τo φύλο του μωρού που περιμένουν

Θα γίνουν σε λίγο καιρό για πρώτη φορά γονείς

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Φουρέιρα: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Αλμπέρτο Μποτία - Γίνονται για πρώτη φορά γονείς στα τέλη Φεβρουαρίου.
Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία θα γίνουν σε λίγο καιρό για πρώτη φορά γονείς © Instagram / Eleni Foureira

Ελένη Φουρέιρα: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Αλμπέρτο Μποτία - Γίνονται για πρώτη φορά γονείς στα τέλη Φεβρουαρίου.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία θα γίνουν σε λίγο καιρό για πρώτη φορά γονείς, καθώς η δημοφιλής τραγουδίστρια περιμένει το παιδί τους.

Το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα και μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει καμία δήλωση.

Παρόλα αυτά, το πρωί της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου αποκαλύφθηκε στο «Πάμε Δανάη» το φύλο του μωρού τους.

Το παιδί αναμένεται να γεννηθεί προς τα τέλη Φεβρουαρίου και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, το μωρό θα είναι αγόρι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpudyyyz4bch)

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον, τις οποίες μετέφερε σήμερα στον αέρα του MEGA ο Αλέξης Μίχας, η Ελένη Φουρέιρα «περιμένει αγοράκι».

«Φτιάχνουν ήδη το παιδικό δωμάτιο του μωρού, δεν μπορώ να σας πω ότι θα είναι σε μπλε χρώμα 100% γιατί είναι ανατρεπτική η Ελένη», είπε χαρακτηριστικά.

Την είδηση της εγκυμοσύνης της, έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια τον Νοέμβριο, μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας πλάι στον σύντροφό της, γνωστό ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Οι φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει το πρώτο της παιδί είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι, όταν ακύρωσε όλη την καλοκαιρινή της περιοδεία, αλλά και δεν έκλεισε εμφανίσεις σε κάποιο νυχτερινό κέντρο για τον χειμώνα.

Ελένη Φουρέιρα: Το τραγούδι που ακούγεται στη νέα ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ

Δεν πάνε ωστόσο μόνο τα προσωπικά της Ελένης Φουρέιρα πολύ καλά, αλλά και τα επαγγελματικά της.

Προ ημερών η δημοφιλής ερμηνεύτρια πρόσθεσε ακόμη μία διεθνή επιτυχία στο ενεργητικό της, καθώς το τραγούδι «Αεράκι - Το Θηλυκό», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ακούγεται στη νέα ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ, «Glass Onion: A Knives Out Mystery».

Eleni Foureira - Aeraki ♀️ Το Θηλυκό - Official Music Video

Συγκεκριμένα, ακούγεται τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές φτάνουν από τις ΗΠΑ σε μία αποβάθρα στην Ελλάδα για να επιβιβαστούν σε ένα γιοτ, το οποίο θα τους μεταφέρει στο νησί όπου εκτυλίσσεται το μυστήριο που καλείται να λύσει ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύεται τον παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ