Trending Now

Αθλητής κέρδισε τον ημιμαραθώνιο από λάθος και ακυρώθηκε

Τι συνέβη στο Μπρίστολ και έγινε «θέμα συζήτησης» στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
imimarathonios-lathos.jpg

Απίστευτα πράγματα στον ημιμαραθώνιο του Μπρίστολ, με αθλητή που έτρεχε στα 10.000 μέτρα, να μπαίνει κατά λάθος στη διαδρομή και να τερματίζει πρώτος.

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από κινηματογραφική ταινία, όμως είναι πραγματικότητα. Ο λόγος για έναν αθλητή που έτρεξε ημιμαραθώνιο κατά λάθος και βγήκε πρώτος, ενώ είχε δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα των 10 χλμ.

Ο Ομάρ Αχμέντ (Omar Ahmed) «έσπασε» τα χρονόμετρα στην Αγγλία, ωστόσο ακυρώθηκε, καθώς είχε δηλώσει συμμετοχή στον άλλο αγώνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, τόσο ο ημιμαραθώνιος όσο και ο αγώνας των 10 χλμ. είχαν κοινή αφετηρία. Ωστόσο, ο Ομάρ Αχμέντ έστριψε κατά λάθος σε μία στροφή, με αποτέλεσμα να βρεθεί στον ημιμαραθώνιο, περνώντας πρώτος τη γραμμή του τερματισμού σε χρόνο 63 λεπτά.

Ο αθλητής Ομάρ Αχμέτ που τερμάτισε πρώτος στον ημιμαραθώνιο του Μπρίστολ και ακυρώθηκε από τους διοργανωτές
Ο αθλητής Ομάρ Αχμέτ που τερμάτισε πρώτος στον ημιμαραθώνιο του Μπρίστολ και ακυρώθηκε από τους διοργανωτές @Funsahara/Twitter

Οι ενστάσεις στον ημιμαραθώνιο του Μπρίστολ και η απόφαση των διοργανωτών

Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε στο Μπρίστολ, με τους διοργανωτές της «Great Run Company» να μην έχουν άλλη επιλογή από το να τον ακυρώσουν και να μην του δώσουν το χρυσό μετάλλιο, καθώς ήδη είχαν γίνει οι πρώτες ενστάσεις από αθλητές που συμμετείχαν κανονικά στην κούρσα του ημιμαραθωνίου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ