TV & Media

O «Άγγελος» από τη σειρά «Σασμός» αποχαιρετά τον Πάνο Νάτση

Το συγκινητικό αντίο από τον Θανάση Πατριαρχέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Θανάσης Πατριαρχέας σε θεατρική παράσταση - Το αντίο του στον Πάνο Νάτση
O Θανάσης Πατριαρχέας σε θεατρική παράσταση - Το αντίο του στον Πάνο Νάτση © NDP

Ο Θανάσης Πατριαρχέας αποχαιρετά τον Πάνο Νάτση με ανάρτηση στο Instagram. Τι έγραψε ο «Άγγελος» από τη σειρά «Σασμός» για τον ηθοποιό που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Στον Πάνο Νάτση αναφέρεται ο Θανάσης Πατριαρχέας. Με ανάρτησή του στο Instagram ο «Άγγελος» απο τη σειρά «Σασμός» αποχαιρετά τον 31χρονο ηθοποιό που σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην τηλεόραση στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», και στο θέατρο στην παράσταση «Curring Room» στον Πολυχώρο Vault.

To τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Πάνος Νάτσης, σημειώθηκε σήμερα Σάββατο (29/1) στις 06.30 το πρωί στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Ο γνωστός ηθοποιός επέστρεφε από πάρτι γενεθλίων, όταν η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε με φορτηγό.

Ο Πάνος Νάτσης διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας για τον Πάνο Νάτση: «Αντίο φίλε»

Στην ανάρτησή του στο Instagram ο Θανάσης Πατριαρχέας δημοσιεύει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία. Είναι ο Πάνος Νάτσης, ο οποίος ποζάρει στον φακό.

«Αντίο φίλε. Θα λείψεις. Δεν υπάρχουν λόγια. Θλίψη», η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Η είδηση για τον θάνατο του Πάνου Νάτση έχει βυθίσει στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο, με φίλους και συναδέλφους του 31χρονου ηθοποιού να αδυνατούν να πιστέψουν την ξαφνική απώλεια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ