Ελλαδα

Ο Πάνος Νάτσης ήταν σε πάρτι γενεθλίων πριν το τροχαίο (εικόνες)

Ο ηθοποιός σκοτώθηκε με τη μηχανή - Ήταν 31 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και Πάνος Νάτσης στο πάρτι γενεθλίων
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και Πάνος Νάτσης στο πάρτι γενεθλίων @alexandra_tavoulari/Instagram

Ο Πάνος Νάτσης είχε πάει σε πάρτι γενεθλίων πριν από το τροχαίο που έχασε τη ζωή του. Η ανάρτηση από την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Η είδηση ότι ο Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο, βύθισε στο πένθος συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό στην Αθήνα.

Το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα Σάββατο (29/1) στις 06.30 το πρωί στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Το έργο της προανάκρισης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Πάνος Νάτσης, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πάνος Νάτσης: Το πάρτι γενεθλίων που πήγε πριν από το τροχαίο

Όπως έγινε γνωστό, ο 31χρονος ηθοποιός επέστρεφε στο σπίτι του έπειτα από πάρτι γενεθλίων στη συνάδελφο και φίλη του, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Το πάρτι είχε οργανώσει ο ίδιος ο Πάνος Νάτσης και σε αυτό έδωσαν το παρών αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες». Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και Πάνος Νάτσης σε θεατρική παράσταση
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και Πάνος Νάτσης στο πάρτι γενεθλίων @alexandra_tavoulari/Instagram

Η ανάρτηση από την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για το πάρτι γενεθλίων

Σε ανάρτησή της η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είχε ευχαριστήσει τους φίλους της για το πάρτι που διοργάνωσαν.

«Έγινε κι αυτό! Είμαι ευγνώμων... Μακάρι να καταφέρνω κάθε φορά να βλέπω τα πράγματα απο την θετική τους πλευρά όπως χθες! Δεν είναι η ζωή μας νούμερα και ηλικίες, είναι μνήμες και εμπειρίες. Δεν είναι ούτε έχθρες και διαχωρισμοί, είναι αποδοχή και αγάπη!».

Η είδηση ότι είναι νεκρός ο Πάνος Νάτσης, συνεχίζει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με φίλους και συναδέλφους να είναι σοκαρισμένοι από τον απρόσμενο θάνατο του γνωστού ηθοποιού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ