Ελλαδα

Πάνος Νάτσης: Πρώτη ανάρτηση από τη σύντροφό του μετά την κηδεία

«Ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με έκανες να κλαίω...»

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης και η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου
Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης και η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου @dionisiageorgiadou/Instagram

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου, συγκινεί με την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την κηδεία του ηθοποιού.

Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή. Στην κηδεία του ηθοποιού ράγιζαν καρδιές. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Πάνο Νάτση.

Η σύντροφος του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, παραμένει συγκλονισμένη από τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου της. Η νεαρή κοπέλα έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την κηδεία του ηθοποιού στο νεκροταφείο Σχιστού.

Η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο κέντρο της Αθήνας. Ο θάνατος του ηθοποιού ήταν ακαριαίος.

Σύντροφος Πάνου Νάτση: Τι έγραψε η Διονυσία Γεωργιάδου στο Τwitter μετά την κηδεία

«Η ηλικία ενός ανθρώπου είναι το άθροισμα των στιγμών που έζησε ευτυχισμένος…» αναφέρει στην ανάρτησή της η Διονυσία Γεωργιάδου.

Και προσθέτει η σύντροφος του Πάνου Νάτση: «Ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με έκανες να κλαίω... Ξέρω ότι η αγάπη δεν τελειώνει εδώ… Θα σ' αγαπάω κάθε μέρα και πιο πολύ... η νουνίτα σου».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ