Ελλαδα

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης - Σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σε ηλικία 31 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πάνος Νάτσης σε παράσταση στο θέατρο Βυρσοδεψείο
Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή © NDP

Ο Πάνος Νάτσης πέθανε σε τροχαίο σε ηλικία 31 ετών. Η μηχανή που οδηγούσε ο ηθοποιός, προσέκρουσε σε φορτηγό.

Θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης πέθανε. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν 31 ετών και σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή τα ξημερώματα του Σάββατου (29/1).

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης, συγκρούστηκε με φορτηγό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο σημειώθηκε στις 06.30 το πρωί.

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες». Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ο Πάνος Νάτσης στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του»
Ο Πάνος Νάτσης στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» © NDP

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Το έργο της προανάκρισης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Πάνος Νάτσης, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Νεκρός ο Πάνος Νάτσης - Η ανάρτηση από τον Σπύρο Μπιμπίλα για τον ηθοποιό

«Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζιδη στην νέα σειρά ΣΕΡΡΕΣ...και στο θέατρο ΗΒΗ...

Αδύνατον ΝΑ δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο....Ποσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε... Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου» αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ για τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού.

 

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης

Ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Το 2015 συμμετείχε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» αλλά και στο επεισόδιο «Κόκκινο» της «10ης Εντολής».

Ο Πάνος Νάτσης με Ανθή Σαββάκη και Αλεξάνδρα Ταβουλάρη σε θεατρική παράσταση
Ο Πάνος Νάτσης με Ανθή Σαββάκη και Αλεξάνδρα Ταβουλάρη σε θεατρική παράσταση © NDP

Είχε συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ενώ στην τηλεόραση εμφανίστηκε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» όπου ενσάρκωσε τον ρόλο του Κωνσταντή αλλά και στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Τον Δεκέμβριο του 2021 ο Πάνος Νάτσης είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την τηλεοπτική σειρά «Σέρρες», την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» και την προσωπική του ζωή.

Ο Πάνος Νάτσης για τη σειρά Σέρρες, την παράσταση που πρωταγωνιστεί και την προσωπική του ζωή|OPENTV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ