Ελλαδα

Πάνος Νάτσης: Ακαριαίος ο θάνατος του ηθοποιού

Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάνος Νάτσης: Ακαριαίος ο θάνατος του ηθοποιού
Πάνος Νάτσης © NDP

Πάνος Νάτσης: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του ηθοποιού - Πέθανε ακαριαία.

Ακαριαίος ήταν σύμφωνα με την έκθεση της ιατροδικαστού, Χριστίνας Τσάκωνα, ο θάνατος του 31χρονου ηθοποιού, Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στον Κεραμεικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star ο ιατροδικαστής εντοπίσε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στο σώμα του ηθοποιού. Η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σπασμένο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές.

Ο ιατροδικαστής εκτιμά επίσης ότι ο ηθοποιός πιθανόν φορούσε κράνος, αλλά είτε ήταν παλιό, είτε δεν ήταν δεμένο.

Αυτό που αναμένεται τώρα είναι η έκθεση του πραγματογνώμονα για το πώς ακριβώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο. Ο Πάνος Νάτσης κινούταν με τη μηχανή του επί της οδού Κεραμεικού, ενώ το φορτηγό ερχόταν από την οδό Δεληγιώργη. Στη συμβολή των οδών έγινε η σφοδρότατη σύγκρουση, χωρίς ακόμα να έχει διαπιστωθεί ποιος ευθύνεται.

Η κηδεία του 31χρονου θα τελεσθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, στο νεκροταφείο Σχιστού στις τρεις το μεσημέρι.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, αποκάλυψε πως η οικογένεια του αδικοχαμένου ηθοποιού δεν επιθυμεί τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους στο τελευταίο αντίο.

Πάνος Νάτσης: Τι λέει ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, ενώ ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού μίλησε στο Star περιέγραψε την ψυχολογική του κατάσταση.

«Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχει λόγια, δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί αυτό. Ένας άνθρωπος που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο. Τι να σας πω, είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Είπε στους αστυνομικούς ότι θέλει να πουλήσει τη μηχανή του, έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος» είπε.

Ο οδηγός του φορτηγού περιέγραψε στον αδελφό του τις συνθήκες της μοιραίας σύγκρουσης. «Δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή, ποτέ δεν πάτησε φρένο. Στην οδό που πέρναγε ο αδελφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει. Στην ουσία η μηχανή έσκασε πάνω του», τόνισε ο αδελφός του οδηγού.

Στην τρισδιάστατη απεικόνιση, το φορτηγό κινείται επί της οδού Δεληγιώργη. Στη διασταύρωση με την οδό Κεραμεικού, υπάρχει STOP από την πλευρά του δρόμου, όπου κινείτο ο ηθοποιός με τη μοτοσυκλέτα του.

Η Τροχαία θα εξετάσει μαρτυρίες, βίντεο από κάμερες ασφαλείας, ενώ αναμένεται και πραγματογνωμοσύνη στα οχήματα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ