Θεματα

Mr. Puffs: το νέο hot στέκι για λουκουμάδες στη Γλυφάδα

Ολοστρόγγυλοι, τραγανοί και χρυσαφένιοι λουκουμάδες στη Ζησιμοπούλου

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mr. Puffs: το νέο hot στέκι για λουκουμάδες στη Γλυφάδα

Mr. Puffs: Η διάσημη καναδέζικη αλυσίδα λουκουμάδων ήρθε και στην Αθήνα

Το 2004, τη χρονιά που η Αθήνα φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο ελληνικής καταγωγής Παντελής Σιούνης άνοιξε το πρώτο κατάστημα με λουκουμάδες στον Καναδά. Η ιδέα τού ήρθε όταν σκέφτηκε ότι η ιστορία της ολοστρόγγυλης λιχουδιάς ξεκίνησε ακριβώς την εποχή των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων: οι λουκουμάδες προσφέρονταν τότε ως κέρασμα στους νικητές. Η επιτυχία του Mr. Puffs ήταν άμεση και μέχρι σήμερα συνεχίζει ακάθεκτη. Έως το τέλος του 2021 στον Καναδά θα υπάρχουν συνολικά 40 καταστήματα, ενώ το 2022 το μέλλον δείχνει προς τη Νέα Υόρκη, το Μεξικό και τη Φλόριντα. Αυτό, όμως, που μάλλον μας ενδιαφέρει περισσότερο, είναι ότι εδώ και λίγους μήνες έχει και η Αθήνα το δικό της Mr. Puffs!

0012.jpg

Το πρώτο κατάστημα της διάσημης καναδέζικης εταιρείας άνοιξε το καλοκαίρι στη Γλυφάδα, φέρνοντας μια διαφορετική προσέγγιση στην υπόθεση «λουκουμάς». Αυτό που κάνει τους λουκουμάδες του Mr. Puffs να ξεχωρίζουν είναι η ζύμη τους, η οποία παρασκευάζεται στο κατάστημα κάθε 20 λεπτά με αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά, χωρίς λακτόζη, χωρίς αυγά και με 50% λιγότερη ζάχαρη από τους παραδοσιακούς. Το αποτέλεσμα είναι ολόφρεσκοι λουκουμάδες, υγιεινοί, νόστιμοι, κατάλληλοι ακόμα και για vegan!

mr.puffs_052.jpg
0062.jpg

Η καλύτερη εκδοχή τους είναι με μέλι και κανέλα, αλλά αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό θα βρεις πολλές ακόμα γεύσεις όπως πραλίνα σοκολάτας, φιστικοβούτυρο, μπισκότο, λευκή σοκολάτα και φράουλα, salted caramel, bueno, cappuccino κ.α. Το Mr. Puff διαθέτει ακόμη και παγωτό μηχανής με φρέσκο γάλα και χωρίς καθόλου ζάχαρη (!), το οποίο σερβίρεται dipped and rolled. Τουτέστιν, βουτιέται σε μία από τις εννιά διαφορετικές σοκολάτες και έπειτα κυλιέται σε διάφορα αμαρτωλά toppings όπως KitKat, smarties, μπισκότα oreo ή σε ξηρούς καρπούς. Υπάρχουν και φοβερά milkshakes σε 17 διαφορετικές γεύσεις που -ας το παραδεχτούμε-ταιριάζουν φανταστικά με τους λουκουμάδες σου…

mr.puffs_026.jpg
0033.jpg

Το καταπληκτικό με τους συγκεκριμένους λουκουμάδες είναι ότι παραμένουν τραγανοί για πολλή ώρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα φτάσουν σπίτι σου (μέσω του e-food) τραγανοί και την ίδια στιγμή αφράτοι, ακριβώς όπως θα τους απολάμβανες και αν ήσουν στο κατάστημα. Οπότε αν η Γλυφάδα σου πέφτει μακριά και η λιγούρα σου χτυπάει την πόρτα… ξέρεις!

hot.jpg

Ζησιμοπούλου 12, Γλυφάδα, Facebook: @mrpuffsgreece, Instagram: mrpuffsgreece, Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 09.00-00.00

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ