Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 05.04.2024

Αιγόκερε, το μυαλό σου δουλεύει σε δύο ταχύτητες

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Παρασκευής 05.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Ενώ δείχνεις λίγο πιο κοινωνικός μέχρι και το μεσημέρι σήμερα, Κριέ μου, μετά φαίνεται να περνάς σε μια εσωτερική κριτική και μια διαδικασία ερωτήσεων προς τον εαυτό σου. Προς έκπληξή σου που το διαβάζεις, σήμερα, αλλά και τις επόμενες μέρες γίνεσαι αρκετά αυστηρός με τον εαυτό σου αλλά και κάνεις και μια κριτική προς τους άλλους, που δε τη μοιράζεσαι. Αυτό που συμβαίνει στην ουσία είναι πως προσπαθείς να καταλάβεις τα κίνητρα των άλλων, χωρίς να δίνεις ελαφρυντικά ή να δικαιολογείς κάποιες συμπεριφορές. Κάποιες σκέψεις που κάνεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε βιαστικά συμπεράσματα, και αχρείαστα θα συμπληρώσω.

Ταύρος
Με μια πιο κοινωνική μεν διάθεση ξεκινά η μέρα σήμερα, Ταύρε μου, πάντα όμως στα πλαίσια των ορίων. Μπορεί να έχεις στο νου σου για λίγο κάποια επαγγελματικά σου θέματα, αλλά από το μεσημέρι και μετά αποφασίζεις πως χρειάζεσαι να περάσεις λίγο ποιοτικό – για τα δεδομένα σου – χρόνο με φίλους. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα συμμετάσχεις σε κάποιες συζητήσεις με έντονο τρόπο και με μια διάθεση αδιαλλαξίας. Είσαι αρκετά αυστηρός στις απόψεις σου αλλά και στην κριτική που θα ασκήσεις στους άλλους. Εγώ θα σου πω πως δεν είναι καλό να ξεσπάσεις τα νεύρα σου στους άλλους. Απλά λέω ρε παιδί μου…!

Δίδυμοι
Αποφασισμένος να κάνεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για τον εαυτό σου σήμερα, Δίδυμε. Η αλήθεια είναι πως ενώ φαίνεται να ακούς τους άλλους, έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και δεν δείχνεις πρόθυμος να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου… Από την άλλη, βασίζεσαι πάνω στις ευκαιρίες που σου έχουν παρουσιαστεί και προσπαθείς να βγάλεις ένα πλήρως οργανωμένο πλάνο για τις επόμενες κινήσεις σου. Βασικό: σήμερα φαίνεσαι απόμακρος και απόλυτος, ενώ ο τρόπος σου –κυρίως στα επαγγελματικά– μπορεί να φανεί σκληρός, ίσως και επιθετικός. Άσχετα που εσύ νιώθεις πως βρίσκεις κίνητρο για να εξελιχθείς.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, είσαι σε μια φάση που δεν θέλεις να αφήσεις καμία παρεξήγηση άλυτη. Έχεις ένα αίσθημα ότι πνίγεσαι και πως υπάρχουν κάποιες σκέψεις ή απόψεις για εσένα που τις θεωρείς άδικες – ίσως και αδικαιολόγητες – για αυτό και θα ξεκινήσεις έναν κύκλο συζητήσεων για να το φτιάξεις κάπως. Σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο σου, καθώς γίνεσαι απότομος και κάπως απρόσεκτος στην αρχή. Φαίνεται πως δεν έχεις κάποιο φίλτρο για αυτά που λες, αλλά παρακολουθείς πολύ προσεκτικά το τι σου λένε οι άλλοι. Ετοιμάζεσαι για να απαντήσεις, κάτι που μπορεί να κάνει χειρότερο το κλίμα, εκεί που θέλεις να το αλαφρύνεις.

Λέων
Λιοντάρι μου, με το να ρυθμίσεις τις σχέσεις με τους απέναντι, σήμερα μπορείς πιο εύκολα να καταλάβεις πού βρίσκεται ο καθένας: ποιος είναι όντως σύμμαχος και ποιος αντίπαλος. Από το μεσημέρι και μετά, περνάς σε μια φάση οργάνωσης και προετοιμασίας, φυλάγοντας τα νώτα σου! Δεν είσαι διατεθειμένος να φανείς αδύναμος ούτε και εύκολος στόχος. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να μην αποκαλύψεις τα χαρτιά σου, γιατί μέσα στην τόση σιγουριά που θα σε πλημμυρίσει, παίζει να σου ξεφύγει κάτι. Επίσης, κάποια οικονομικά ζητήματα που θα προκύψουν θα πάρουν το δρόμο τους. Προσοχή και πάλι στη βιασύνη σου να τα τακτοποιήσεις.

Παρθένος
Έχοντας καταλάβει πάνω κάτω πού κινούνται τα πράγματα στη δουλειά σου, Παρθένε μου, σήμερα είσαι προετοιμασμένος να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να μην αφήσεις κανέναν που θα σε κριτικάρει χωρίς απάντηση. Ναι, είσαι άνετος γιατί κάποια πραγματάκια τακτοποιούνται πιο εύκολα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα μείνεις χαλαρός και απροετοίμαστος για το μετά. Σήμερα εστιάζεις περισσότερο στο κομμάτι της αδικίας που βλέπεις να γίνεται και ρίχνεις τον πέλεκυ βαρύ, χωρίς να σκέφτεσαι και πολύ ποιος είναι απέναντί σου. Αυτό θα σου φανεί χρήσιμο σήμερα μόνο για τα άτομα που ξέρεις πως είναι απέναντί σου.

Ζυγός
Κάποιες από τις ιδέες που έχεις σήμερα, Ζυγέ μου, θα είναι εύκολο με τη βοήθεια των συνεργατών – και χωρίς να αφήσεις να σε καπελώσουν, σημαντικό αυτό – να εφαρμοστούν στη δουλειά και να δοθεί ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι κι αλλιώς, από το μεσημέρι και μετά εστιάζεις πολύ στο κομμάτι της δουλειάς και της καθημερινότητας, επομένως η ανατροφοδότηση που θα έχεις θα είναι σχετικά άμεση. Σήμερα μπορεί να σου καρφωθεί η ιδέα να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής. Πάντως, δείχνεις να βάζεις προτεραιότητα την υγεία σου αλλά και τη φροντίδα του σώματός σου.

Σκορπιός
Έχεις μια καλή διάθεση και σήμερα, Σκορπιέ μου, και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα από το μεσημεράκι και μετά να δουλέψεις περισσότερο σε ιδέες που έχεις για πρότζεκτ ή να αξιοποιήσεις καλύτερα κάποιες προτάσεις για δουλειά. Θα μπορούσα να σου πω και για φλερτ, αλλά σήμερα δύσκολα θα τσιμπήσει κάποιος με τις ατάκες που θα πεις. Anyways, φαίνεσαι προσηλωμένος στη δουλειά που σου έχει ανατεθεί και λειτουργείς πρακτικά, οργανωμένα αλλά κάπως βιαστικά και απόλυτα. Το να ακούσεις τη γνώμη κάποιων από τους γύρω σου μπορεί να σου δώσει μια νέα προοπτική. Και το πείσμα δε βοηθά στο να βγει ένα καλό αποτέλεσμα.

Τοξότης
Κι εκεί που τα πράγματα μπαίνουν σε μια ροή και ίσως σήμερα βρεις την εξήγηση που χρειάζεσαι για να καταλάβεις το τι έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα, Τοξότη μου, από το μεσημέρι και μετά περνάς σε δράσεις που σχετίζονται με την ψυχολογία σου και την περιχαράκωσή της. Καθώς παρατηρείς κάποια δεδομένα καλύτερα, φαίνεσαι αποφασισμένος να φτάσεις το μαχαίρι στο κόκαλο σήμερα και να μην αφήσεις περιθώρια στους άλλους να νιώσουν πως έχουν τη δυνατότητα να σε τουμπάρουν. Γίνεσαι αρκετά αυστηρός και καυστικός, ενώ προσπαθείς να το κρύψεις μέσα στο χιούμορ και τα λογοπαίγνια σήμερα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα το μυαλό σου δουλεύει σε δύο ταχύτητες: από τη μία ασχολείσαι με ζητήματα που έχουν να κάνουν με το αίσθημα ασφαλείας και το οικονομικό, ενώ από το μεσημέρι και μετά περνάς σε μια πιο οργανωμένη σκέψη, με τα πλάνα σου να μπαίνουν σε μια σειρά. Βασικό ζητούμενο της ημέρας να μην έχεις απαιτήσεις για το χρονικά περιθώρια από τους άλλους. Η δική σου βιασύνη δε μπορεί να γίνει υποχρέωση των άλλων κι ας το αντιλαμβάνεσαι έτσι εσύ. Να θυμάσαι πως σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που ο λόγος σου άνετα μπορεί να γίνει μαχαίρι. Δε το ξεχνάς, απλά στο λέω για να μην το χρησιμοποιήσεις επίτηδες…

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, κινείσαι για λίγο ακόμα κάπως πιο δυναμικά και προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου. Κάτι που γίνεται σχετικά εύκολα. Από το μεσημέρι και μετά, στόχος σου είναι το οικονομικό κι εκεί βάζεις πλώρη για κάτι πιο οργανωμένο και δραστικό. Το ζητούμενο είναι να μη βιαστείς για να δεις το αποτέλεσμα – αν και μέσα σου καίγεσαι – ενώ ο τρόπος σου σήμερα είναι αρκετά έντονος και στα μάτια πολλών πιθανότατα και επικριτικός. Δεν είναι εύκολο όσοι είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να ακολουθήσουν το δικό σου τρόπο, για αυτό καλύτερα να σκεφτείς πριν πεις κάτι βαρύ.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, και σήμερα παραμένεις σε αυτή την παρασκηνιακή δράση μέχρι μεσημεράκι. Από εκεί και μετά, αλλάζεις τακτική και καθώς σου είναι εύκολο να διαχειριστείς καλύτερα τα συναισθήματά σου, περνάς στην ενεργό δράση. Η μέρα φαίνεται να είναι αρκετά σημαντική, καθώς νιώθεις αρκετά έτοιμος να κινηθείς με μια πιο οργανωμένη ματιά. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος και απολύτως προσηλωμένος σε αυτό που κάνεις. Υπάρχει η πιθανότητα να βγάλεις νεύρα και κριτική σε αυτά που θα πεις σήμερα, αλλά είναι κάτι το αυθόρμητο. Απλά μη βιαστείς να μιλήσεις, πριν έχεις την πλήρη εικόνα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ