Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 21.02.2024

Σήμερα, Λέοντα, είναι μια μέρα που το μυαλό σου παίρνει φωτιά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 21.02.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, το ψυχολογικό σου δεν είναι και το καλύτερο κομμάτι. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και προσπαθείς να βγάλεις άμεσα μιαν άκρη, αγνοώντας – όπως πάντα – σημαντικές λεπτομέρειες! Λεπτομέρειες που θα σκάσουν μπροστά σου μέσα στη μέρα και θα χρειαστεί να πιάσεις κάποια ζητήματα από την αρχή, προκειμένου να βγάλεις και σωστά τη δουλειά. Από το μεσημεράκι και μετά όμως, το κλίμα μεταφέρεται σε ό,τι έχει να κάνει καθαρά με επαγγελματικά θέματα και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που θα ξεκαθαρίσουν λίγο το κλίμα μέσα στο επαγγελματικό πλαίσιο. Θα φανείς απόλυτος σε αυτά που θα πεις και ίσως δεις αποστάσεις να αναπτύσσονται από τους άλλους… Μήπως να το προσέξεις λίγο αυτό;

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, αυτό που προσπαθείς και να βρεις μια λογική εξήγηση για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου, είναι και αυτό που θα σε γεμίσει με άγχος! Η μέρα ξεκινά αρκετά έντονα και με μια απαίτηση για ανταγωνισμό από πλευράς σου, αφού κι εσύ θέλεις να διεκδικήσεις πιο άμεσα αυτά που θεωρείς πως σου αξίζουν! Από το μεσημεράκι και μετά, θα δεις την ψυχολογία σου να αποκτά μια ένταση κι εσύ μια επιθυμία να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για κάποια ζητήματα δουλειάς. Είναι κάτι αρκετά έντονο, αφού θα σε βγάλει από μια βολική για εσένα αφάνεια. Είναι και κάτι παιχνίδια ελέγχου που έχεις εντοπίσεις και που θέλεις να ξεκαθαρίσεις πως δε σκοπεύεις να τα ανεχτείς.

Δίδυμοι
Δίδυμε, οικονομικά ζητήματα και συζητήσεις για να επεκτείνεις τις δουλειές σου σε βάζουν σε προβληματισμό. Δεν ξέρεις αν παίρνεις τη σωστή κατεύθυνση και το δίλημμα να παραμείνεις στην τωρινή επαγγελματική σου φάση ή να πάρεις το ρίσκο, σε αγχώνει αρκετά! Από το μεσημεράκι και μετά όμως, όλο αυτό περνά από ένα πιο εκλογικευμένο πρίσμα, που αν με ρωτάς, δύσκολα θα σου δώσει τις απαντήσεις που θέλεις. Είναι και το ότι έχεις κουραστεί να ακούς τι λένε οι άλλοι και να μην απαντάς, που σήμερα σε φέρνει πιο κοντά στο να τα τινάξεις όλα και να πεις όλα όσα δεν έχεις πει μέχρι τώρα! Σημαντικό να μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις με ανωτέρους, ειδικά αν σου ξεκαθαρίσουν τη θέση τους από την αρχή της κουβέντας.

Καρκίνος
Καρκίνε, μια μέρα με αρκετά διλήμματα η σημερινή. Εσύ ψάχνεις να βρεις τον καλύτερο τρόπο να επικοινωνήσεις, αλλά μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς τι μπορείς να πεις και τι όχι, με αποτέλεσμα να καταπιέζεσαι στο κομμάτι της δουλειάς σου σήμερα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως απέχεις από την όποια συζήτηση. Με κάποια άτομα δείχνεις να έχεις κουραστεί και πλέον δε μπορείς να ανεχτείς και πολλά. Για αυτό και σήμερα είναι πολύ πιθανό να πεις τα πράγματα όπως έχουν, έξω από τα δόντια! Κάποια κομμάτια από τις ανασφάλειές σου θα ξυπνήσουν μέσα στη μέρα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, και δεν θα ξέρεις πώς να το διαχειριστείς γιατί θα αισθανθείς το βάθος που έχουν αυτές οι ανασφάλειες.

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, είναι μια μέρα που το μυαλό σου παίρνει φωτιά. Και από τα πολλά ενδεχόμενα και η ψυχολογία σου αρπάζει σιγά-σιγά και σε πιάνει μια υπερβολή και στην ανάλυση των ενδεχομένων αλλά και στο κομμάτι της καχυποψίας των ατόμων γύρω σου! Βλέπεις πολλά, αλλά δεν παραμένεις σιωπηλός για πολύ… Από το μεσημεράκι και μετά, αρχίζεις και πετάς καρφιά για να δεις αντιδράσεις και να πιαστείς από κάτι για να ξεκινήσεις συζητήσεις που σε καίνε! Αυτή η πεποίθηση που έχεις απόλυτο δίκιο, δε θα πάει καλά. Αν δεν ακούσεις την απέναντι πλευρά και αποδώσεις μόνο τις ευθύνες που πιστεύεις πως τους αναλογούν, θα αφήσει άσχημη εντύπωση και, ναι το ξέρω, δεν έχεις χειρότερο!

Παρθένος
Μπορείς να εμπιστευτείς όλα τα άτομα που έχεις στον κύκλο σου, Παρθένε; Με ποιον μπορείς να μιλήσεις άνετα και ποιος έχει αποδειχθεί άξιος της εμπιστοσύνης σου; Τέτοιες σκέψεις περνούν από το μυαλό σου και οι συνεργάτες-συνάδελφοι περνούν από μικροσκόπιο μέσα στο κεφάλι σου! Υπάρχει μια πίεση χρόνου που θα σε αγχώσει και θα σε κάνει να ανεβάσεις ρυθμούς. Λίγο προσοχή με αυτό, καθώς δεν δίνεις βάση στα σημάδια που σου δείχνει το σώμα. Κουράζεσαι πολύ! Από το μεσημεράκι και μετά, επενδύεις περισσότερο χρόνο σε δικά σου θέματα, από αυτά που δεν έχεις μοιραστεί με τους άλλους και που τα διαχειρίζεσαι εντελώς μόνος σου! Ίσως αυτή η απόσταση δημιουργήσει παρεξηγήσεις με στενούς φίλους, αλλά και με το αμόρε.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα δεν ξέρεις αν σε παίρνει να συνεχίσεις το δημιουργικό σου κομμάτι. Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη και το αντιλαμβάνεσαι. Ωστόσο, μέσα από υπερβολές και βιασύνες δε θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κράτα το αυτό κατά νου! Από το μεσημεράκι και μετά, κάνεις επαγγελματικές επαφές που θα ενισχύσουν το κίνητρό σου για δουλειά και θα σου δώσουν ένα σημαντικό μπουστάρισμα! Λίγο προσοχή, γιατί θα θελήσεις τύπου εμμονικά να γίνουν τα πράγματα όπως εσύ θέλεις, και αυτό δε θα πάει καλά. Κάποιες διενέξεις με ανωτέρους στη δουλειά, ίσως το ενισχύσουν όλο αυτό και θα χρειαστεί να δεις πού πρέπει να το σταματήσεις από πλευράς σου!

Σκορπιός
Αυτό που θέλεις απλά να το πάρεις πιο χαλαρά, Σκορπιέ μου, αλλά το μέσα σου σε τραβά σε εντάσεις, πάθη και δεύτερες σκέψεις, καλό είναι να το αποδεχτείς, χωρίς να γκρινιάξεις ή να παραπονεθείς. Κάποιοι προβληματισμοί που σχετίζονται με την οικογένεια σε αγχώνουν αρκετά σήμερα και δεν ξέρεις πώς να ηρεμήσεις. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σταδιακά. Με βεβιασμένες κινήσεις όμως – που σκέφτεσαι να κινήσεις εσύ τα πράγματα για να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα – δε θα βγει άκρη. Αντιθέτως, θα μπλεχτείς χειρότερα! Και αυτό το «θέλω να φανώ δυνατός και ικανός να λύσω το οτιδήποτε» εύκολα γίνεται εμμονή σήμερα, να το ξέρεις! Μην πιέζεις τις καταστάσεις κι άλλο!

Τοξότης
Όλα αυτά που σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι, Τοξότη, άσχετα αν χαμογελάς στους άλλους για να μη δώσεις στόχο, σε καταβάλλουν πολύ σήμερα και σε βάζουν σε μια διαδικασία να αμφισβητείς τις μέχρι τώρα αποφάσεις σου! Από το πρωί ακόμα! Είναι και αυτό το αίσθημα αδικίας που σε πιάνει και που θες να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, για να πάρεις και την τελική επιβεβαίωση πως κάτι έχει τελειώσει οριστικά, που σε ζορίζει κι άλλο! Από το μεσημεράκι και μετά, και παρά την επιθυμία να ασχοληθείς περισσότερο με κάποιο χόμπι σου, το μυαλό τριγυρνά σε όλα αυτά τα ζητήματα και σε κάνει να θέλεις να μείνεις στο σπίτι μόνος, χωρίς να ακούς τις απόψεις των άλλων για αυτά που τους λες.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, κάτι δε σου κολλάει από το πρωί και δε μπορείς να σταματήσεις να μιλάς στο τηλέφωνο με συνεργάτες. Κάποιες δουλειές που δεν έχουν ολοκληρωθεί σωστά; Που προκύπτουν νέα δεδομένα και πρέπει να τις τροποποιήσεις τελευταία στιγμή; Ένα τέτοιο άγχος υπάρχει πάντως! Κάποιες οικονομικές συμφωνίες θα αλλάξουν επίσης, και τα νέα δεδομένα σε απασχολούν σε σημείο που απλά σκέφτεσαι να διακόψεις όποια συζήτηση. Έντονα παρορμητική αντίδραση θα πω και θα σου προτείνω να το ξανασκεφτείς. Διαφωνίες που θα έρθουν στην επιφάνεια θα σε βάλουν σε νέες σκέψεις, και παρά το ότι θα σε πιάσει αυτό το ανεπαρκές μέσα σου, θα το βρεις μια χαρά. Κι αυτό, γιατί το πείσμα δε θα σε αφήσει να ηρεμήσεις! 

Υδροχόος
«Θα προλάβω σήμερα να τελειώσω αυτά που έχω για να μην τα έχω και αύριο;» Να, μια εύλογη απορία που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει το πρώτο κομμάτι της μέρας σου, Υδροχόε. Υπάρχουν πολλά που τρέχουν και το άγχος δε θα σου αφήσει περιθώρια για αναβολές, να το ξέρεις. Υπεραναλύεις και πολύ τα πράγματα, που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Επίσης, δε χρειάζεται να ξεσπάσεις σε συναδέλφους που δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που θέλεις να γίνει η δουλειά. Εξήγησέ το κι άσε τα αυτονόητα! Από το μεσημεράκι και μετά, θα ασχοληθείς περισσότερο με το κομμάτι της σχέσης σου και θα επιχειρήσεις να υπάρξουν στιγμές πάθους. Να ξεσπάσεις κι εσύ από τα νεύρα της μέρας σου!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, δε θέλεις να νιώσεις καμία πίεση. Κι αυτό, γιατί η πίεση που ασκείς εσύ στον εαυτό σου και απαιτείς να βρεις άμεσα κάποιες λύσεις που θα σε ξελαφρώσουν από το άγχος είναι ήδη αρκετή! Από το μεσημεράκι και μετά, το κομμάτι της δουλειάς γίνεται ακόμα πιο έντονο, αφού πάλι θα μπεις στη διαδικασία να βοηθήσεις άλλους να κάνουν τη δουλειά τους, παραμελώντας τις δικές σου υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα θα γκρινιάξεις για το ότι δεν θα έκαναν εκείνοι κάτι αντίστοιχο για εσένα. Μήπως να ξανασκεφτείς αυτό το «να τελειώσω πρώτα τη δουλειά μου και μετά ό,τι θέλεις», που είχες κατά νου (αλλά ποτέ δεν εφάρμοσες, όπως φαίνεται); 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ