Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29.12.2023

Δουλειά, προγραμματισμός και τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα θα σε βάλουν σε σκέψεις σήμερα, Σκορπιέ μου!

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29.12.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα είσαι σε μια φάση που απλά θέλεις να ανανεώσεις οτιδήποτε νιώθεις πως δεν προχωρά! Όχι να το αναμορφώσεις, αλλά να το φτιάξεις από την αρχή, πιο εμπνευσμένο και λειτουργικό, σύμφωνα πάντα με τα δικά σου δεδομένα. Προβλήματα στην επικοινωνία όμως και σε συζητήσεις που κάνεις για να γίνει όλο αυτό συνεργατικά δεν αποδίδουν θα κάνουν την κατάσταση πιο δύσκολη! Για αυτό και δε θα δυσκολευτείς να το πάρεις στα χέρια σου και να κόψεις τις κουβέντες με συνοπτικές διαδικασίες! Προσοχή σε αποφάσεις που θα πάρεις στα επαγγελματικά σήμερα!

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα ασχολείσαι με το σπίτι σου και την οικογένειά σου! Μπαίνεις στη διαδικασία να βάλεις σε μια σειρά κάποια ζητήματα και υποχρεώσεις του σπιτιού, κυρίως διακανονισμούς υποχρεώσεων και λογαριασμών! Βεβαιώσου πως θα ακολουθήσεις σωστά τη διαδικασία για να μη βρεθείς προ απροόπτων… Είναι όμως και τα πιστεύω σου που σήμερα θα περάσουν από διερευνητική διαδικασία, αφού καταλαβαίνεις πως κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν ριζικά για να έρθουν πιο μαλακά τα πράγματα! Ναι, σε ζορίζει, αλλά όσο αντιστέκεσαι τόσο πιο δύσκολη γίνεται η φάση. Όλα μοιάζουν πιο ήπια σήμερα, αλλά έχεις συσσωρευμένη ένταση από τις προηγούμενες μέρες.

Δίδυμοι
Αυτό στο οποίο εστιάζεις σήμερα, Δίδυμε, είναι η επικοινωνία σου μέσα στη σχέση σου! Άλλωστε, αυτό φαίνεται να σε απασχολεί το τελευταίο διάστημα, αφού τώρα μπορείς να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε αυτό το κομμάτι, αλλά και στο κομμάτι των συνεργασιών σου! Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν ξέρεις αν πρέπει να κάνεις πίσω σε κάποια πράγματα ή να διατηρήσεις τη θέση σου και να προσπαθήσεις να το παρουσιάσεις στους άλλους με μια διαφορετική προοπτική! Είναι λίγο περίεργο αυτό που έχεις στο μυαλό σου και δεν είναι σίγουρο πως θα βγει σα διαδικασία… Γιατί παθιάζεσαι και δε μπορείς να συγκρατηθείς, όσο και να λες ότι θα προσπαθήσεις…

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα οικονομικές συζητήσεις αλλά και θέματα που εσύ έχεις δρομολογήσει – ή έτσι πιστεύεις – θα σε απασχολήσουν σήμερα, αφού θα προκύψουν απρόοπτα! Μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σου και να σου ζητήσουν εξτρά χαρτιά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και αυτό θα σε εκνευρίσει αρκετά! Ειδικά αν πρόκειται για οικονομικά θέματα από τη δουλειά, εσύ θα τα τραβήξεις για λάθη των συναδέλφων… Επίσης, προτάσεις για δουλειά με καλύτερα χρήματα θα σε φέρουν μπροστά σε διλήμματα σήμερα και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις μέσα σου, για να μπορέσεις να τις υλοποιήσεις αργότερα.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, υπάρχει μια εσωτερική σύγκρουση και ένα δίλημμα για το ποια πρέπει να είναι η στάση σου απέναντι σε ζητήματα εργασίας αλλά και στα συναισθήματα που σου δημιουργούνται από αυτά! Τα ζόρια έρχονται μαζεμένα στο μυαλό σου, ακόμα κι αυτά που έχεις δρομολογημένα και το άγχος βγαίνει προς τα έξω με κάθε πιθανό τρόπο! Τα θέματα της οικογένειας είναι σε μια καλή φάση κι αυτό σου δίνει μια ανακούφιση. Το δύσκολο της υπόθεσης είναι ότι δε μπορείς να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν αυτά που σε απασχολούν, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι μιλάς στο κενό!

Παρθένος
Παρθένε μου, βλέπεις πολλά, αντιλαμβάνεσαι ακόμα περισσότερα σήμερα και απλά δε θέλεις να συμμετάσχεις ούτε σε συζητήσεις ούτε σε υπερβολικές αναλύσεις. Όλο αυτό γίνεται μεν εσωτερικά, και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό, αλλά εξωτερικά δε θέλεις να εμπλακείς σε τέτοιες καταστάσεις! Έχεις το δικό σου τρόπο και σήμερα θα φτιάξεις ένα νέο πλάνο σε πρώτη φάση για να προετοιμαστείς σταδιακά! Ενώ όμως βρίσκεσαι σε μια περισυλλογή, έχεις ιδέες και νέες προτάσεις αλλά και την επιθυμία να εκφραστείς όσο πιο άμεσα και ειλικρινά μπορείς! Ο ωραιοποιημένος λόγος σου όμως δε θα απαλύνει την κατάσταση… Εγώ θα σου πρότεινα να παραμείνεις σε αυτή τη φάση παρατήρησης σήμερα!

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα η διάθεσή σου είναι αρκετά κοινωνική και θέλεις να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλά! Επαφές με φίλους θα σου δώσουν μικρές διεξόδους για να αποσυμπιεστείς, τουλάχιστον παροδικά! Ο περιορισμένος χρόνος σου δεν μοιράζεται εξίσου σε φίλους και υποχρεώσεις του σπιτιού. Καταλαβαίνεις πως το σπίτι σου σήμερα θα πάρει μια μικρή αναβολή. Άλλωστε, δε μπορείς να διαχειριστείς την ένταση που υπάρχει εκεί, επομένως γίνεται πιο έντονη η τάση φυγής σου! Κάθε σοβαρό θέμα μπαίνει στην άκρη για να το ξαναπιάσεις μόλις στρώσεις! Γιατί βλέπεις πως σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για αυτό…

Σκορπιός
Δουλειά, προγραμματισμός και τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα θα σε βάλουν σε σκέψεις σήμερα, Σκορπιέ μου! Οι προτάσεις που υπάρχουν είναι αρκετές, και πολλές από αυτές είναι αρκετά δελεαστικές! Το μόνο που χωλαίνει είναι το οικονομικό, αφού οι εν λόγω συζητήσεις δε θα γίνουν με ξεκάθαρες κουβέντες αλλά ούτε και ψυχραιμία… Έχεις ένταση σήμερα και γίνεσαι περισσότερο διεκδικητικός, σε σημείο που μεταφράζεται από τους άλλους σαν απολυτότητα και επιθετική στάση! Κάνε ένα βήμα πίσω και άκου τι έχουν να σου πουν! Ίσως μέσα στα λεγόμενά τους να υπάρχουν και οι απαντήσεις που θέλεις καμουφλαρισμένες!

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα είσαι σε μια φάση που απλά θέλεις να ξαλαφρώσεις από όλα αυτά που έχεις στο κεφάλι σου και απλά δε σε αφήνουν οι δουλειές! Το μυαλό σου ταξιδεύει σε μακρινούς τόπους σήμερα και προσπαθείς να ξεφύγεις από την πεζή πραγματικότητα γύρω σου! Δεν είσαι σε φάση να μιλήσεις και να συνεννοηθείς ουσιαστικά! Εστιάζεις και στο να διορθώσεις συμπεριφορές που έχουν κάνει ζημιά στην εικόνα σου! Δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς πως το οικονομικό είναι το κλειδί για την απόδραση που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό! Όμως έχεις κάποιες ευκαιρίες, έντονες μεν, που θα δημιουργήσουν ένα γόνιμο έδαφος για να το διορθώσεις πλήρως και να έχεις μεγαλύτερη ευχέρεια για τα πλάνα σου!

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, παίρνεις αποφάσεις για να κάνεις ριζικές αλλαγές! Αποφασίζεις να δεις κάποια πράγματα κατάματα και να αξιολογήσεις τι πρέπει να συνεχίσεις και τι όχι! Δύσκολη επιλογή, γιατί σήμερα νιώθεις μεγάλη κούραση και κάνεις δεύτερες σκέψεις για το «πάμε πάλι από το μηδέν»… Οι πιο καλοί σου φίλοι θα σου σταθούν και θα σε στηρίξουν συναισθηματικά και ψυχολογικά, αφού η αυτοεκτίμησή σου είναι στο ναδίρ… Υπάρχουν ευκαιρίες και φαίνεται φως μέσα στο όλο σκοτάδι, αλλά εσύ δεν είσαι σε θέση να το εντοπίσεις… Σήμερα είσαι λίγο παραπάνω ωμός, αλλά δε σε νοιάζει και ιδιαίτερα. Η έντασή σου κερδίζει έδαφος μέσα στη μέρα…

Υδροχόος
Υδροχόε μου, έχεις μπει σε μια φάση που δουλεύεις πιο παρασκηνιακά και προσπαθείς να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ, αφενός για να το κάνεις με την ησυχία σου και αφετέρου για να μην ανακινήσεις εντάσεις και καυγάδες που έχουν καταλαγιάσει! Έχεις μια ιδιαίτερα καλή επαφή με τους συνεργάτες σου σήμερα και αυτό δε θέλεις να το διακινδυνεύσεις με τον οποιοδήποτε τρόπο! Είναι πολύ βασικό αυτό, γιατί έτσι θα μπορέσεις να κρατήσεις κι εσύ την ψυχραιμία σου – λέμε τώρα – και να μην ξεσπάσεις! Νιώθεις τις προκλήσεις των άλλων, απλά αδυνατείς να καταλάβεις πως έτσι τα μεταφράζεις εσύ στο κεφάλι σου, επειδή τους τα έχεις μαζεμένα!

Ιχθύς
Ιχθύ μου, σήμερα κάποια θέματα με τη δουλειά δε θα σε αφήσουν σε ησυχία! Το πρόγραμμά σου γεμίζει κι εσύ φαίνεται να μην προλαβαίνεις να κάνεις όλα αυτά που θέλεις. Σήμερα καλό είναι να βρεις λίγο χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί θα πέσεις κάτω από το τόσο τρέξιμο! Επαγγελματικές επαφές με φίλους φαίνεται να περιπλέκονται σήμερα να σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου, αφού η αρμονική συνεργασία η εποικοδομητική επικοινωνία πάνε περίπατο… Στη ρουτίνα σου θα προσπαθήσεις να εντάξεις και συναντήσεις με φίλους, αλλά δε θα βγει και τόσο εύκολα, αφού η πίεση είναι μεγάλη και τα ζητήματα από τη δουλειά θα απαιτήσουν, καλώς ή κακώς, το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ