Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 02.01.2024

Κριέ μου, σήμερα, είναι η καθημερινότητα που σε νοιάζει περισσότερο από όλα τα άλλα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 02.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα, είναι η καθημερινότητα που σε νοιάζει περισσότερο από όλα τα άλλα! Αντιλαμβάνεσαι πως κάποια πράγματα σου τρώνε περισσότερο χρόνο κι έτσι θα μπεις στη διαδικασία να το αναμορφώσεις και να το κάνεις να φαίνεται πιο διασκεδαστικό! Λίγο απερίσκεπτη η οργάνωση και το ότι θα στηρίξεις όλο σου το σχεδιασμό στη συναισθηματική σου κατάσταση, που σήμερα δεν είναι και η πιο ξεκάθαρη και σταθερή, θα βγάλει ένα περίεργο και δυσνόητο αποτέλεσμα! Πέρα από αυτό, σήμερα θα έχεις κάποια νέα που θα βάλουν σε μια νέα, ανανεωμένη βάση το επαγγελματικό σου κομμάτι! Παίζουν πιθανά μικρά έσοδα σήμερα.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, επιμένεις στο να παρέμβεις δημιουργικά σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου και να βάλεις στο πρόγραμμά σου προσωπικές πινελιές για να γίνουν με ευχαρίστηση όλα αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις μέσα στη μέρα! Βιαστικές κινήσεις και κουβέντες που θα ξυπνήσουν βαθιά κι έντονα συναισθήματα μπορεί να σε οδηγήσεις σε υπερβολικές αντιδράσεις για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου! Χωρίς να υπάρχει όμως εσκεμμένα κάποια αιτία…  Καλό είναι να αποφύγεις έντονες συζητήσεις με φίλους, καθώς η τάση σου να ζητήσεις απαντήσεις μπορεί να τους κάνει να σου πουν ψέματα, για να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση και αυτό θα φουντώσει τις ανασφάλειές σου… Είναι παράξενο το κλίμα εκεί σήμερα…

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα με τα θέματα του σπιτιού και της συγκατοίκησης, στην περίπτωση που είσαι σε σχέση, αποκτά βασικό χαρακτήρα για τη μέρα σου και τα περισσότερα από αυτά που σε απασχολούν – αν όχι όλα – θα τεθούν υπό συζήτηση! Να ξέρεις πως θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή και να πεις ξεκάθαρα αυτά που θέλεις, για να αποφύγεις, όσο γίνεται, τις παρανοήσεις! Γιατί και οι ξαφνικές αντιδράσεις από την άλλη θα σε φέρουν προ εκπλήξεων… Να θυμάσαι πως στόχος είναι να επανέλθει η ηρεμία στο σπίτι και να υπάρξει μια βασική αλλαγή που θα βοηθήσει στην εξέλιξη όλων όσων μένεις μαζί. Είτε είναι η οικογένεια, είτε το αμόρε, είτε απλά συγκατοικείς! Σε επαγγελματικές εξελίξεις, έχε τα μάτια σου ορθάνοιχτα για «πίσω κείμενο και ψιλά γράμματα»…

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο με χτες και απλά παρατηρείς τον εαυτό σου πώς αντιδράει στα διάφορα γεγονότα γύρω σου! Η δουλειά φαίνεται να σε επηρεάζει κάπως έντονα σήμερα και σα να προετοιμάζεσαι για έντονες συζητήσεις! Σενάρια στο κεφάλι σου και πιθανοί διάλογοι θα γεμίσουν αρκετά τη μέρα σου, και το πιθανότερο είναι να μη γίνει τίποτα από όλα αυτά! Σου φτάνει όμως που εσύ θα είσαι προετοιμασμένος… Γενικότερα, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στο τι απόψεις υιοθετείς από τους γύρω σου σήμερα. Το ότι υπάρχουν κοινά σημεία με τη δική σου άποψη, δε σημαίνει πως έχουν βάση αυτά που ακούς…

Λέων
Λέοντά μου, πλέον μπορείς να μιλάς για νέα ξεκινήματα ελεύθερα! Ο Ερμής επιτέλους ορθοδρομεί σιγά-σιγά κι εσύ αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά! Σήμερα λοιπόν, συζητήσεις και νέα οικονομικά ξεκινήματα θα μπουν πλέον σε μια ροή! Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή είναι να κάνεις ξεκάθαρες συζητήσεις και να δείξεις ακόμα πιο ξεκάθαρα αυτό που θέλεις εσύ από την πλευρά σου! Γιατί εκεί τα νερά θα θολώσουν σήμερα και εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρανοήσεις… εσκεμμένα! Ξαφνικές προτάσεις θα σε κινητοποιήσουν και αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα δεις πως έχουν μεγάλη διάρκεια αλλά και επιρροή στο παρακάτω! Τα ρίσκα επίσης με προσοχή σήμερα…

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα είσαι λίγο περίεργα τα πράγματα…Από τη μία έχεις ακόμα αυτή τη διάθεση να ενταχθείς πολύ εύκολα στα νέα δεδομένα! Η αντίσταση όμως που θα συναντήσεις από το σπίτι, σε πεισμώνει αρκετά και θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου για να ολοκληρωθεί η δουλειά που θεωρείς ότι πρέπει να γίνει! Να ξέρεις πως συνεννόηση δε θα βγάλεις εύκολα σήμερα και θα χρειαστεί να σταματήσεις την όποια συζήτηση δεν προχωρά! Μην αναλωθείς, γιατί εσύ θα ταλαιπωρηθείς! Θα έχεις τη δυνατότητα όμως να διοχετεύσεις αυτή την εσωτερική σου ένταση δημιουργικά, φτιάχνοντας νέες συνθήκες γύρω σου, οι οποίες θα κρατήσουν!

Ζυγός
Ζυγέ μου, ενώ παραμένεις στη φάση της παρατήρησης, σήμερα δε μπορείς να κρατηθείς και πολύ… Δε σκοπεύεις να αφήσεις αναπάντητα αυτά που θα σε ενοχλήσουν και θα δείξεις πως έχεις τη διάθεση να βάλεις πολλούς στη θέση τους! Κυρίως, άτομα από τη δουλειά που εμπλέκονται σε ένα πηγαδάκι αρκετά περίεργο! Είσαι αρκετά κυκλοθυμικός σήμερα και δεν ξέρεις από πού να πιαστείς για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Μια πιθανή στήριξη θα δεχτείς από την οικογένεια και θα σε εκπλήξει, αφού θα σου έρθει κάπως ξαφνικό. Και δε θα το περιμένεις, γιατί θα αντιληφθείς πως σε καταλαβαίνουν! Ίσως για πρώτη φορά μετά από καιρό…!

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα με την παρέα το πράγμα φαίνεται να είναι κάπως. Αντιλαμβάνεσαι αλλαγές γύρω σου, οι οποίες δημιουργούν μια αστάθεια στον κύκλο σου αλλά και στην ασφάλεια που θέλεις να υπάρχει, με αποτέλεσμα να λειτουργήσεις ίσως σπασμωδικά και χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις για τη δική σου συμπεριφορά! Όμως είναι και κάποια φλερτ που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα που σε έχουν κουράσει γιατί δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα… Δεν έχεις συνηθίσει να σου κρύβονται. Συνήθως είναι διαφορετικά τα πράματα… Προσπάθησε να μην πάρεις ρίσκα σε ό,τι αφορά το οικονομικό σου, καθώς δεν έχεις και πολύ καθαρό μυαλό για να δεις τα πράγματα διεξοδικά!

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, υπάρχει κινητικότητα στο επαγγελματικό σου και κάπως έτσι νιώθεις την αυτοεκτίμησή σου να ανεβαίνει! Ο ενθουσιασμός μπορεί να θολώσει την κρίση σου όμως και μέσα από απερίσκεπτες κινήσεις να δημιουργήσεις σκηνικά που δε θα μπορέσεις να τα διαχειριστείς ψυχολογικά! Ειδικά με την οικογένεια… Εκεί θα βγει και προσωπικό συναίσθημα, πιθανότατα καταπιεσμένο, και θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα! Μην επιχειρήσεις να κάνεις παληκαριές και να βγεις μπροστά σε ζητήματα που δε σε αφορούν, γιατί θα βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να φταις… Να το ξέρεις! Ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμα σήμερα, θα σε κάνουν να αποφύγεις την ανία, αρκεί να μην το πάρεις στραβά!

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα έχεις τη διάθεση να συνεχίσεις τη δουλειά σου στις πεποιθήσεις σου! Κάποια πράγματα θέλεις να τα αλλάξεις και μέσα από διασκεδαστικούς τρόπους να γεμίσεις και το χρόνο σου συνειδητοποιείς ακόμα πιο έντονα την ανάγκη σου για αλλαγή! Σε συζητήσεις που θα κάνεις, δε μπορείς να εκφράσεις ξεκάθαρα αυτό που θέλεις, αφού κι εσύ δε το έχεις συνειδητοποιήσεις πλήρως. Επομένως, καταλαβαίνεις πως δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει στο 100%... Ωστόσο, θέλεις να εκφράσεις με κάθε τρόπο την ένταση που νιώθεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε εκκεντρικές για τα κυβικά σου συμπεριφορές!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, προσπαθείς να βρεις τα πατήματά σου μέσα από τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα! Συζητήσεις με φίλους θα σου δώσουν κάποιες προσωρινές λύσεις. Όμως θα υπάρξουν και οι εντάσεις εξαιτίας αντιπαραθέσεων, επομένως θα χρειαστεί να κάνεις και λίγο πίσω σε κάποια πράγματα, για να μη χάσεις το δίκιο σου! Δείχνεις να το αντιλαμβάνεσαι αυτό και να καταλαβαίνεις τη στιγμή που πας να ξεφύγεις. Το ουσιαστικό είναι να μην παρασυρθείς από την ένταση που θα σε πλημμυρίσει! Έχε λίγο το νου σου στις οικονομικές σου κινήσεις, γιατί φαίνεται να ξοδεύεις κάπως αλόγιστα! Επίσης, μην απογοητευτείς αν συνειδητοποιήσεις πως έχεις βασικές διαφορές με κάποιους από την παρέα!

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη βάση στις συναναστροφές σου με τους άλλους! Έχεις μια θολή εικόνα για το πώς έχουν τα πράγματα και αυτό σε κάνει να απογοητεύεσαι! Με ποιον απογοητεύεσαι όμως είναι ακόμα πιο δυσνόητο: με τον εαυτό σου; Με τους άλλους; Με την κατάσταση που βλέπεις να εκτυλίσσεται; Μέσα από ξαφνικές συζητήσεις θα βρεις τρόπους να δοκιμάσεις να το ξεκαθαρίσεις όλο αυτό, γιατί σε ταλαιπωρεί! Επαγγελματικά, είσαι ακόμα στο ψάξιμο και ετοιμάζεσαι να πάρεις ένα ρίσκο, που είναι αρκετά παρορμητικό και θα ικανοποιήσει την επιθυμία σου για μια αλλαγή. Για λίγη αδρεναλίνη!

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ