- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πατέρας 15χρονης παίκτριας ΠΑΟΚ: Μας χτύπησε από πίσω, μου σκότωσε το παιδί
Εκσφενδονίστηκαν περίπου 15 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης
Πατέρας 15χρονης παίκτριας ΠΑΟΚ: Μας χτύπησε από πίσω, μου σκότωσε το παιδί
Στον οδηγό του απορριμματοφόρου αποδίδει την ευθύνη για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της 15χρονης Άννας-Μαρίας, ποδοσφαιρίστριας του ΠΑΟΚ, ο πατέρας της ανήλικης.
Το δυστύχημα σημειώθηκε ενώ πατέρας και κόρη επέστρεφαν στο σπίτι τους με μοτοσικλέτα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της νεαρής αθλήτριας με τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, στην οποία αγωνιζόταν στη Β' κατηγορία. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, το απορριμματοφόρο προσέκρουσε στο δίκυκλο από πίσω, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η μοιραία σύγκρουση.
Μιλώντας, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News», ο πατέρας της 15χρονης περιέγραψε τις δραματικές στιγμές του δυστυχήματος, τονίζοντας πως η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του εκσφενδονίστηκαν περίπου 15 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης.
«Μου σκότωσαν το παιδί μου. Κινούμουν με την κόρη μου με μηχανή και μας χτύπησε από πίσω ένα απορριμματοφόρο όχημα. Εγώ δεν έπαθα τίποτα. Ούτε γκρατζουνιά και το παιδί μου σκοτώθηκε. Η μηχανή έχει χτυπηθεί από πίσω που σημαίνει ότι από εκεί ήρθε το απορριμματοφόρο. Μας πέταξε 15 μέτρα μακριά. Το παιδί μου το πάτησε. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Η κόρη μου δεν έρχεται πίσω. Έγινε στις έντεκα και τέταρτο το πρωί», είπε ο πατέρας της.
Πηγή: Mega
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο διαπληκτισμός έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων
Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς
Οι ανακοινώσεις των ακτοπλοϊκών εταιρειών
Πληροφορίες ότι κατάφερε να διαφύγει δύο φορές
Στο Odyssey Charter School του Ντέλαγουερ σχεδόν κανένα παιδί δεν έχει ελληνική καταγωγή, όλα όμως διδάσκονται ελληνικά. Φέτος πέτυχαν 92,5% στις εξετάσεις ελληνομάθειας
Με καπνογόνο και φωτοβολίδα έγινε η απόπειρα ανάφλεξης
O οδηγός έχει αφεθεί ελεύθερος καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο
Η σορός του ενήλικα εντοπίστηκε στη περιοχή Πλατάνη στην Έδεσσα
Άνδρες βγήκαν από τρία αυτοκίνητα με σερβικές πινακίδες
Αντιμέτωπος με την βαριά κατηγορία της ενδοοικογενειακής προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου
Ένταση στο κοιμητήριο, επενέβη η αστυνομία
Ρητά αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, που συνδέονται απόλυτα με τον άνθρωπο, την καλύτερη ζωή, την σημερινή καθημερινότητα.
Έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο
Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιών
Στο σημείο επιχειρούν πεζοπόρα τμήματα και υδροφόρες
Τροποποιήσεις στα δρομολόγια
«Γέμισε εξανθήματα από κοριούς στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ» καταγγέλλει
Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της
Σε συνεχή ροή τα λεωφορεία αναχωρούν για τους δημοφιλείς προορισμούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.