Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 31.12.2023

Αιγόκερέ μου, σήμερα σκέφτεσαι τι ωραία που θα ήταν να ήσουν στο εξωτερικό και να αποχαιρετούσες το ’23 με μια καλή παρέα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Κυριακής 31.12.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, η χρονιά τελειώνει με σένα να καταγίνεσαι με θέματα που προκύπτουν στη δουλειά σου τελευταία στιγμή! Ενώ προσπαθείς να τα τελειώσεις όλα νωρίς για να ετοιμαστείς για το ρεβεγιόν σου, το ωράριο σου φαίνεται ατελείωτο, καθώς δεν ξεμπερδεύεις! Το μυαλό σου είναι εντελώς αλλού και αυτό που χρειάζεσαι είναι μια εκδρομή! Χρειάζεσαι να ξεφύγεις από το φόρτο εργασίας που έχεις! Όμως, υπάρχουν συζητήσεις για νέα επαγγελματικά βήματα για τη νέα χρονιά! Ένα καλό μαντάτο που έχει να κάνει με κάποια αύξηση; Παίζει! Εσύ θα το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό, πράγμα καλό για σένα!

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα προσπαθείς να βγάλεις στην επιφάνεια το δημιουργικό σου κομμάτι. Έτσι θα νιώσεις κι εσύ αρκετά πιο παραγωγικός και θα ξεκολλήσει το μυαλό σου από περίεργες σκέψεις που κάνεις και που σε επηρεάζουν ψυχολογικά! Έτσι, σήμερα θα αναφερθείς σε αρκετά προσωπικά σου θέματα και θα τα μοιραστείς με δικούς σου ανθρώπους! Το καλό είναι πως αυτοί με τη σειρά τους θα ανταποκριθούν άμεσα και θα δεις τη στήριξη τους έμπρακτα! Πιθανότατα, μια εξόρμηση να ευνοηθεί σήμερα! Επίσης, έχεις μια εγκράτεια στις εξόδους σου και δεν επιτρέπεις στους άλλους να σε παρασύρουν! Καλό είναι αυτό θα σου πω εγώ, γιατί κάποιος θα πρέπει να οδηγήσει στην επιστροφή!

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα αποφασίζεις να ασχοληθείς περισσότερο με τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, την οικογένεια, αλλά και ένα βαθύτερο μέρος της ψυχολογίας σου! Αποφασίζεις πως πρέπει να δουλέψεις πιο εντατικά σε συμπεριφορές και καταστάσεις που βιώνεις μέσα στο σπίτι ή έχουν να κάνουν με τη σχέση σου με τους δικούς σου και να αποκοπείς σταδιακά από αυτές! Επίσης, εστιάζεις σε παρόμοιες καταστάσεις που επικρατούν και στη δουλειά και βλέπεις πως σε επηρεάζουν από το να πετύχεις αυτά που θέλεις επαγγελματικά! Παρόλα αυτά, είσαι πρόθυμος να συνεργαστείς και να γίνεις ένα με την ομάδα των συναδέλφων, για να κλείσει όμορφα αυτή η χρονιά!

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα που το ’23 φτάνει στο τέλος του, εσύ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για το πώς πρέπει να σκέφτεσαι και να επικοινωνείς με τους άλλους! Βάζεις σα στόχο έναν πιο οργανωμένο τρόπο προσέγγισης και ανάλυσης των πραγμάτων, κάτι που αν δεν το προσέξεις, σήμερα θα σε κάνει να φανείς αυστηρός και απόλυτος! Ωστόσο, είσαι αποφασισμένος και δείχνεις να ανυπομονείς για τα νέα πράγματα που έρχονται στα επαγγελματικά σου! Κάποια πράγματα μπορεί να σου κλωτσάνε, όμως έχεις τον τρόπο, αλλά και τη διάθεση σήμερα, να τα βάλεις όλα στη θέση τους και να λειτουργήσεις με τον τρόπο που εσύ θεωρείς καλύτερο!

Λέων
Με το οικονομικό στο μυαλό σου σήμερα, την τελευταία μέρα του ’23, Λέοντά μου, προσπαθείς να ισορροπήσεις κάπως τα πράγματα! Η διάθεσή σου κάπως βελτιώνεται, όμως το οικονομικό σου δε σε αφήνει να το χαρείς κι εκεί κάπως πέφτεις. Σήμερα θα πρέπει να δεις λίγο πιο σοβαρά ζητήματα που τριγκάρουν τις ανασφάλειές σου και να τα αντιμετωπίσεις πιο οργανωμένα, ώστε να σταματήσουν σταδιακά να γίνονται εμπόδιο! Παρόλα αυτά, σήμερα είσαι ιδιαίτερα δραστήριος και δημιουργικός, και στο κομμάτι της δουλειάς οι επιδόσεις σου φαίνεται να είναι αρκετά υψηλές!

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα αποχαιρετάς το 2023 με μια μέρα αρκετά γεμάτη! Είσαι σε φάση που μπορείς να θέσεις ακριβείς στόχους και έχεις βρει ήδη στο μυαλό σου τον τρόπο για να τους θέσεις σε εφαρμογή! Σήμερα λοιπόν, θα ασχοληθείς αρκετά με τον εαυτό σου και θα προσπαθήσεις να τα βρεις λίγο με το μέσα σου, αν και θα σου είναι κάπως δύσκολο! Το σημαντικό είναι πως σήμερα θα χρειαστεί να μπεις σε όρια, πιθανότατα χωρίς να το θέλεις! Μια συναισθηματική πίεση θα σε φέρει σε πιο οριοθετημένα πλαίσια, κάτι που θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά θα καταπιέσεις αυτά που πραγματικά θέλεις…

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είσαι πιο κλεισμένος, γίνεσαι λίγο πιο απόμακρος και σε απασχολεί περισσότερο κομμάτι της ψυχολογικής σου κατάστασης! Σα να σου βγαίνει η μαζεμένη κούραση, σα να είσαι σε φάση που χρειάζεται να βάλεις κάποια όρια ή να αντιμετωπίσεις πιο σοβαρά τα ζητήματα στη δουλειά σου που σε κουράζουν σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά! Ό,τι και να κάνεις όμως, θέλεις να το κάνεις με ωραίο τρόπο και χωρίς εντάσεις. Αυτό που αναζητάς είναι μια εσωτερική ηρεμία, μια γαλήνη που όσο γίνεται να είναι ανεξάρτητη από εξωτερικούς παράγοντες! Σήμερα, ωστόσο, θα βρεις μια υποστήριξη από την οικογένεια, και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ!

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, με το βλέμμα στραμμένο στην παρέα, δείχνεις έτοιμος να πάρεις αποφάσεις! Σκέφτεσαι διάφορα, τα οποία όπως είναι φυσικό δε τα μοιράζεσαι και παρατηρείς στάσεις και συμπεριφορές φίλων. Εστιάζεις σε κομμάτια που σε ενοχλούν και μοιάζεις αποφασισμένος να ξεσκαρτάρεις τον κύκλο σου! Μπορεί πάλι να σου βγει πιο μαλακά και να το συζητήσεις πρώτα! Πιο πιθανό μοιάζει να υπάρξει κάποια συζήτηση πρώτα, αφού θέλεις να δείξεις την επιθυμία σου να βελτιωθεί η κατάσταση. Δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς ουσιαστικά με νέες γνωριμίες. Τουλάχιστον, όχι μέχρι να ξεκαθαρίσεις τις ήδη υπάρχουσες! Λίγο προσοχή στα οικονομικά σου σήμερα.

Τοξότης
Τοξότη μου, με το να σκέφτεσαι τα επαγγελματικά σου αφήνεις πίσω σου το ’23! Σήμερα, αποφασίζεις πως κάποια πράγματα πρέπει να τα δεις πολύ πιο σοβαρά και πως οι ευθύνες που έχεις αναλάβει είναι αρκετές! Έχεις ένα αίσθημα ευθύνης, αρκετά έντονο σήμερα, για το ποια στάση πρέπει να κρατήσεις στον εργασιακό σου χώρο και με ποιο τρόπο μπορείς να διεκδικήσεις καλύτερα πράγματα για εσένα! Από τη μία σε πιάνει μια βιασύνη και από την άλλη έχεις μια εσωτερική φωνή να σου λέει «οργανώσου και θα βγει άκρη»! Συναισθηματικά, υπάρχει μια μικρή ένταση, που πιθανότατα να σχετίζεται και με ένα οικονομικό θέμα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα σκέφτεσαι τι ωραία που θα ήταν να ήσουν στο εξωτερικό και να αποχαιρετούσες το ’23 με μια καλή παρέα. Έλα όμως που τα πλάνα είναι διαφορετικά και χρειάζεται να παραμείνεις εδώ! Εσύ πάλι που το κατάφερες, μπράβο σου, ωστόσο! Εσύ, ο εντός συνόρων κυρίως, δημιουργείς σήμερα μια πιο στέρεη βάση σκέψης και παίρνεις κάποιες ουσιαστικές αποφάσεις για πώς θέλεις να είναι τα πράγματα εφεξής! Γίνεσαι, όμως, κομμάτι πιο αυστηρός και οι απαιτήσεις που εγείρεις είναι λίγο υπερβολικές! Να ξέρεις πως τα άμεσα αποτελέσματα δε θα έρθουν τύπου αύριο, για αυτό πάρ’ το πιο χαλαρά και δείξε υπομονή! Ναι, ξέρω έκανες πολλή, αλλά θέλει λίγη ακόμα!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, είσαι σε μια φάση που θέλεις να ασχοληθείς σε σημαντικό βαθμό με τον εαυτό σου. Αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το κομμάτι της ψυχολογίας σε όλους τους τομείς της ζωής σου, κι έτσι εστιάζεις στο να βρεις λύσεις σε αυτά που σου δημιουργούν έντονα συναισθήματα! Θα χρειαστεί όμως να ακολουθήσεις κάποιους αξιακούς κανόνες που έχεις μέσα σου, άσχετα αν τους έχεις απομυθοποιήσει με τον καιρό, για να μπορείς να ξεκινήσεις από κάπου τη δουλειά! Μικρές διαφωνίες στην παρέα μπορεί να σου χαλάσουν το όμορφο κλίμα που επεδίωκες για σήμερα, αλλά δε θα κρατήσει πολύ. Είσαι πρόθυμος να τις λύσεις και να συνεχίσεις σα να μην υπήρξαν ποτέ! Δείχνεις σήμερα να επιδιώκεις την ηρεμία.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα αυτό που σε απασχολεί είναι οι αλληλεπιδράσεις που έχεις με τους άλλους, είτε μέσα στο χώρο της δουλειάς σου με τους συναδέλφους είτε με τη σχέση σου! Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να λειτουργήσεις πιο συγκροτημένα – όσο μπορείς δηλαδή – έχοντας κάποια βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις κατά νου! Επαγγελματικά, θα υπάρξουν επαφές με άτομα από τη δουλειά που θα σε ευνοήσουν και θα σου ανοίξουν δρόμους για το κάτι παραπάνω που κυνηγάς! Στο κομμάτι της σχέσης τώρα, έχεις την επιθυμία να υπάρξει μια ανανέωση και μια ενίσχυση του κοινωνικού σας κομματιού σα ζευγάρι, κάτι που το συζητάς σήμερα και θα μπει σε

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ